6 Mayıs 2009 Çarşamba

Semra'cığımın Güzellikleri...:)))

Canım arkadaşım sevgili Semra (Smilena) 'dan bende bir posta aldım. Hediyeleşmek alışık olduğumuz durum. Herkes sevdiklerinden, eşinden-dostundan hediye alır ama blog arkadaşımdan aldığım hediye ve en önemlisi o birkaç satırlık mektubun mutluluğu, heyecanı daha da bir başkaymış. Tarif edemiyeceğim kadar çok duygulandım ve de heyecanlandım. Bana bu güzel duyguyu yaşattığın için canım arkadaşım tekrar çok çok teşekkür ediyorum. Sanal olan şeylere pek itimat edilmez. Ama buradaki dostlukların, arkadaşlıkların samimiyetine ben inanıyorum. Canım arkadaşım kızlarım için kendi el emeği ile ördüğü, bizim de çok beğendiğimiz Hello Kity ve balerin bebeği, kalpleri ile bize göndermiş. Ayrıca kızlarım için çok cici tokalar ve de sevgi dolu mektubu ile bizleri gerçekten çok mutlu etti. Canım fazlasıyla zahmetler etmişsin. Tokalarımızın ikisini de benim süslü kızım İrem sahiplendi takıyor. Ayrıca "Anne Semra Teyzeme çok çok teşekkür ettiğimi yazmayı unutma" diye de tembihledi. Hatta bloğuna yazmayı düşündüydü ama araya başka yoğunluklar girince olmadı. Bense, ilk zarfı açtığımda, mektubunu okuduğumda ve de senin emeğinle örülmüş bu şirin şeyleri gördüğümde inanılmaz bir duygu yoğunluğu yaşadım. Gerçekten bu daha önceleri almış olduğunuz bir hediye, ya da bir mektuptan çok daha farklı bir duyguymuş. Tabii yanlış anlaşılmasın. Hediyeleşmek ve de mektuplaşmak çok güzel bir olay ama bu bambaşka güzel bir olay. Heyecan ve mutluluğumdan duygularımı tarif edecek kelimeler bulamıyorum. Canım arkadaşım çok çok çok teşekkür ediyorum. O güzel yüreğinin sıcaklığını o kadar çok hissediyorum ki. İyi ki seni tanımışım. Bütün mutlulukların, sevgilerin, arzularının en güzelini yaşaman dileğimdir. Seni çok seviyorum Semracığım.
Ayrıca bütün arkadaşlarımı çok seviyorum.Hepinize sevgilerimi sunuyorum...


8 yorum:

meleklerim ve ben dedi ki...

Güle güle kullansınlar prensesler çok güzelmiş hediyeleriniz.
Sanal dostlukların bu kadar güzel olduğuna ben de inanmazdım daha önce Mehtapcım,ama şimdi ailemden bir gibi oldunuz her biriniz,iyi ki varsınız.

SMİLENA dedi ki...

mehtapçım bak okurken bende duygulandım.sizi mutlu ettiysem ne mutlu bana.ne kadar güzel satırlar yazmışsın.teşekkür ediyorum arkadaşım.bende yüreğinin sıcaklığını hissedebiliyorum.
ah teyzesi kurban olur onlara.güle güle oynasınlar.
bende seni çok seviyorum.kızlarına da bayılıyorum.benim kızım yok ya.ben tam bir kız delisiyim.onlarıda çok öpüyorum hatta ısırıyorum...

Hayal Arkadaşlarım dedi ki...

Ne güzel. Dostlukların devam etmesi dileğiyle...

Mehtap dedi ki...

Sevgili Dilek,
seni de çok seviyorum canım.Düşüncelerine katılıyorum canım.iyi ki sizlerde varsınız.Senin durumuna da çok üzüldüm.Söyleyecek birşey bulamadım açıkcası.Umarım herşey gönlünce olur canım.Bunu can-i gönülden diliyorum arkadaşım.Seni ve melek kızlarını çok öpüyorum.

Mehtap dedi ki...

Semracığım,
tekrar çok çok teşekkür ediyorum herşey için.Güzel yüreğin için,hediyelerin için,burada olduğun için,seni tanıdığım için...Canım benim senin oğullarında çok tatlılar amaaa!...Canım Cenab-ı Allah sağlıklı,hayırlı,uzun ömürler versin de inşaallah, kız çocuğu özleminini gelinlerinde ve kız torunlarında tadarsın inşaallah.Allah yavrularının mürüvetini görmeyi nasip etsin inşaallah.Çok çok öpüyorum seni ve yakışıklı oğluşlarını.

Mehtap dedi ki...

Sevgili hayal arkadaşlarım,
çok teşekkür ediyorum.Hepimizin inşaallah.sevgilerimle.

Muhabbet Çiçeği dedi ki...

Çok tatlı bebekler çok beğendim. Hayırlı olsun tatlım. Çok öptüm.

Moonish (moonsun) dedi ki...

Sevgili Smilena'nin ellerine saglik, hepsi muhtesem :))

Anneler gununuz kutlu olsun :)