26 Ağustos 2009 Çarşamba

Son Ödülümü Aldım, Bloğumu Ortak Alana kapatıyorum...

Evet, benim ödülümde sevgili Aysed'den geldi. Ekibinizle birlikte sevgili şirinem e çok teşekkür ediyorum. Ancak başlıktan anlaşılacağı gibi bloğumu ortak alana kapatmak istiyorum. Nedeni ise yazmaya çok vakit bulamam ve bana gelen yorumlara cevap veremem. Beni izleyen arkadaşlarımdan çok özür diliyorum. Bloklarımı sadece kendi özel alanıma alıyorum.Amacım sadece burada okuduğum kitapların özetini fırsat buldukça girmek ve de kendi yapmış olduğum çalışmalarımı arşiv amaçlı kullanmak istemem. Sadece kayıt altında tutmak istediğim konu ve çalışmalarım, okuduklarım için hepten kapatmama, sadece ortak alana kapatma kararı aldım. Bunu uzun zamandır düşünüyordum. Burada çok güzel dostluklar kazandık.Herkese çok teşekkür ediyorum. Ziyaretleriniz, beğenileriniz ve güzel yorumlarınız ile çok destek verdiniz. Buradaki dostlukları gerçek hayata taşıdığım arkadaşlarımla zaten maille, telefonla görüşüyorum. Yine mail ile bana ulaşabilirsiniz.

Bloglara işyerinden ulaşamadığımızı yazmıştım. Şu an ise evdeyim. Pazar akşamı belimi incilttim ve yürüyemez, oturamaz hale geldiğim için doktor rapor vermişti. İlaçlarla birlikte dinleniyorum ve bugün biraz daha iyi olduğum için yazayım dedim. Yoksa hafta sonuna kalacaktı. Belki hafta sonu da yazamayabilirdim. Çünkü arkadaşımları iftara çağırmıştım. Vaktim olamayabilirdi. Bugün yazmam isabet oldu.

Ödüle gelince, ben yine bu ödül konusundaki kuralımı bozmayayım. Ben bu ödülü herkese gönderiyorum. Bu arada ilginç hallerimizden de bahsetmemiz istenmişti. Ben aylar önce böyle bir mim konusunda kendi ilginç huylarımdan bahsetmiştim. O nedenle yazılmış ve okunmuş kabul ediyorum. Hepinize sevgi ve saygılarımı yolluyorum.


4 yorum:

ELİF dedi ki...

Canım çok geçmiş olsun...
Seni (kendimce)tanımak güzeldi...
Ama kitap yorumlarını hep okuyacagım,çünkü güzel fikirler ve okuma istegi uyandırıyorsun...
Herşey gönlünce olsun canım...

zuzuların annesi dedi ki...

Mehtap'cım öncelikle geçmiş olsun canım umarım şimdi daha iyisindir.
Sonrasında da üzüldüm bloğunu kapatma kararına:(
Sık,sık yazamasan veya yorum bırakamasan da önemli değil ki.
Ne güzel okuyorduk biz seni...
Neyse kararına saygı duymakla birlikte değiştirmeni de beklediğimi itiraf edeyim...Her şey gönlünce olsun...Sevgiler selamlar.

mutfakcini dedi ki...

hay allah ya.kısmet buraya kadarmış.sevgiler canım..

Unknown dedi ki...

Mehtapcım canım çok çok geçmiş olsun, çok üzüldüm inan...Bel bu ihmale gelmez vallahi.En kısa zamanda iyileşmen dileğiyle öpüyorum seni.