28 Nisan 2009 Salı

Yeni Bir Çalışma Daha...:))

Yine hafta sonu gece boş durmadım ve bu kutuyu yaptım. Buradaki yazımda önceki hafta sonunda kardeşimlerin bizde olduğundan bahsetmiştim. O hafta bu kutuyu yaparken kardeşimin eşinin de hoşuna gitti. Ona sana da yapayım dediğimde de çok sevindi. "Çok iyi olur, çok sevinirim abla." "Bende takılarımı koyarım" dedi. Bende MDF kutuyu geçen hafta aldım ve bu hafta sonunda da bitirdim ama henüz kendi görmedi. Her ikimizde çalıştığımız için henüz görüşmeye fırsat olmadı.İlk fırsatta kendisine teslim edeceğim. Umarım beğenir. Çünkü hepsinde de ayrı işlemler deniyorum. Bu kutunun yüzeyi de bambaşka oldu ama biz çok beğendik.Üzerindeki motifleri yine rölyef pasta ile yaptım. Bu arada hemen hemen aynı renk tonlarında çalıştığımıda farkediyorsunuzdur herhalde. Ancak bu yazımda da belirttiğim gibi elimdeki malzemeleri değerlendirmek adına yeni boyalar da almıyorum. Bu boyalarla çalışmalarımı gerçekleştiriyorum. Bu resim çok net görünmüyor.Halbuki daha net çektiklerim vardı ama onları işyerimdeki bilgisayarıma yüklememişim galiba.Umarım görüntüsü sizlere bir fikir veriyordur.Yoksa yeniden resim mi yüklesem...Ne dersiniz?

10 yorum:

hülya dedi ki...

çok güzel görünüyor ellerinize sağlık.öteki çalışmalarınızda birbirinden güzel kolay gelsin sevgiyle kalın

ELİF dedi ki...

Ne güzel ya nasıl beceriyorsun bunları bu kadar güzel yapmayı mehtapcım....
Ellerine saglık...

Mehtap dedi ki...

teşekkür ediyorum ratatoule ziyaretin ve güzel yorumun için.sevgiler.

Mehtap dedi ki...

Sevgili Elifçiğim inan zorluğu yok.yapılışını görsen gerisi,süslemesi tamammen senin zevkine kalmış.Herkes yapabilir canım.İstemek önemli.sevgilerimle canım.çok öpüyorum.

Muhabbet Çiçeği dedi ki...

Canım yine çok şık. Ellerine sağlık. Bu arada daha mimi bile yazamadım canım.Özür dilerim. Çok yoğunum. Aklımda ama unuttum sanma.Çok öptüm

Cocukla Cocuk dedi ki...

aynı tonlar , hepsi ayrı güzel ellerine sağlık. Güle güle kullansın kardeşinin eşi

Mehtap dedi ki...

Sevgili Muhabbet çiçeğim,
teşekkür ediyorum canım.beğendiğine sevindim.Canım,hiç sorun değil.Fırsatın olduğunda cevaplarsın.Bugünlerde yoğun olduğunu biliyorum canım.sevgiler çok öpüyorum.

Mehtap dedi ki...

Sevgili çocukla çocuk,
çok teşekkür ediyorum.Beğendiğinize sevindim.sevgilerimle.

NoEngel dedi ki...

Merhaba,
Çok güzel olmuş.El emeği,gös nuru bir başka oluyor.Ellerine sağlık.

Mehtap dedi ki...

Beğenileriniz için teşekkür ediyorum noengel.sevgiyle kalın.