6 Nisan 2009 Pazartesi

Dünden Kalanlar...

Bu hafta sonumuzda dolu dolu geçti. Sabah kahvaltılarımızı keyif alarak, aceleye getirilmeden yapıldı. Parka gidildi. Cumartesi annemler yazlığa döndüler. Biz cuma akşamından vedalaştık. Annem "sabah erken çıkarız, rahatsız olmayın" dedi. Canım anneciğim. Akşam birbirimizi öpe koklaya zor ayrıldık. Ne kadar büyüsek de onların minik yavrulayız biz. Anneciğimle ne zaman ayrılsak, hep ağlar.Yazın yanlarına gittiğimizde , geri dönüşlerde bizi uğurlarken bile çok ağlar. İtiraf etmeliyim ki, annem içinde, bizim içinde akşamdan vedalaşmak daha iyi oldu. Çünkü her akşam bizi yemeğe aldığında sıradan akşamlardan biri gibi uğurlandık kapıdan. Ama gözler yine buğulandı. Sabah göndermek daha da zor olurdu. Hem bizim için, hem de onlar için. Şu an oradalar.

Bizde Cumartesi öğleden sonra ailecek dışarı da yemek yedik. Oyun merkezine girdik. Orada kızlarımızla birlikte bizde eğlendik. Daha sonra da neredeyse uzun zamandır görüşemediğimiz dostlarımıza gittik. Onlarda sitemlere başlamışlar. Telefon hattımı da yeni değiştirdiğim ve bende arama fırsatı bulamadığım için görüşmeyeli uzun zaman olmuştu. Cumartesiden güzel bir gün böylece bitti.

Pazar günü yine keyifli bir kahvaltıdayken, evde geçirmek planları yapıyorken bu sefer de İlknur arkadaşım telefon etti. Bugün bize gelin diye. İlknur'la da uzun zamandır görüşemiyorduk. İlknur'da benim çok eski dostlarımdan biridir. Evlenmeden çok öncelerine dayanıyor arkadaşlığımız. Evlendikten sonra eşlerimiz de dost oldular. Çocuklarımızda. Ailecek görüşmeyi sevdiğimiz, keyif aldığımız arkadaşlarımızdandırlar.

Neyse gitme kararı verildi. kahvaltıdan sonra evde temizlik yapıldı. Normal bir temizlik. Öğleden sonra gittik. Güzel, hoş birgün geçirdik. Akşam eve gelip, kızlarımı uyuttuktan sonra gece geç saatlere kadar ütü yaptım ve sabah da hafta sonu yorgunluğu ile göreve başladım. Ama tatlı bir yorgunluk tabii ki. Dostlarla geçirilmiş hoş bir hafta sonu. En kötü günümüz böyle olsun inşaallah.

Ayrıca pazar günü de aşkımla evliliğimizin 12. yıldönümüydü. Yıldönümümüzü de dostlarımızla geçirmiş olduk. Birlikteliğimizin 14. yıldönümündeyiz. Hatta çocukluk aşkımdır kendileri. Evlilikler aşkı öldürür diye duyarız. Evliliklerin zamanla alışkanlıklara dönüştüğünü de söylerler. Ben bunlara inananlardan değilim. Aksine her geçen gün daha da artarak büyüyen bir sevgiye sahibiz. Ama sadece sorumluluklarımız da artış ve yoğunluk oldu. Onu da sevgiyle, paylaşımla keyifle üstesinden gelebiyor insan.Onun dışında gerçek bir sevgiye sahipseniz, asla aksini düşünmek doğru değil. Eşimi çok seviyorum. İyi ki birbirimizin hayatındayız. Allah sağlıkla, mutlulukla, sevgiyle, huzurla, çocuklarımızla nice seneler nasip etsin, cümlesiyle birlikte inşaallah...AMİN!..Güzel bir hafta diliyorum.Sevgiyle ve sağlıkla Kalınız...

13 yorum:

SMİLENA dedi ki...

canım nice güzel yıllara.ne güzel tarif etmişsin aşkı.bende senin gibi düşünenlerdenim.
annelere gelince galiba hepsi aynı.bizde öyle olacağız.allah kavuştursun canım.iyi bir hafta diliyorum.seni ve şeker kızlarını çok öpüyorum

ELİF dedi ki...

Canım senin sayfanda pozitif enerjiler aldım...
Ne güzel 14. yılı devirmişsiniz sevgiyle...
Allahım sevginizi daim etsin...
Öpüyorum..

Muhabbet Çiçeği dedi ki...

Canım ne güzel bir hafta sonu geçirmişsin. Dolu dolu geçmiş.
Eşinle daha nice mutlu yıllara diyorum canım. Öpüyorum seni.Sevgiyle kal.

meleklerim ve ben dedi ki...

Daha nice 14 seneleri hep sevdiklerinle birlikte geçirirsin inşallah Mehtapcım.
'Sevgi yürek ister,sürdürmek emek ister'
Ben çok betzetiyorum annelerimizi,benim annemde bize çok düşkündür.Allah kavuştursun canım.
Öpüyorum,sevgiyle kal.

Tabiat Ana dedi ki...

mehtapcım,
nice nice 14 yıllara kızların ve eşinle mutluluk ve sağlıkla...

Mehtap dedi ki...

Yorumlara cevap yazma fırsatı bulamadım.
----------------------------
Sevgili Smilena,
Canım benim aynı düşüncelere sahibiz,Doğrusu da bu.Aşkı yaşatmak da,yok etmek de bizim elimizde öyle değil mi?Anneler hep aynı evet.Bizde öyle değil miyiz?

yazlıktan bir teyzemiz söylemişti.Ben yanarım evladıma, evladım da yanar evladına diye.Çok etkilemişti bu söz beni.Çok doğru gerçekten.canım çok teşekkür ediyorum.AMİn.Bende sizi öpüyorum.sevgilerimle

Mehtap dedi ki...

Sevgili Elif,
Teşekkür ediyorum canım.pozitif enerji almana çok sevindim.Evet 14 yıldır birbirimizin hayatındayız.Ama evliliğimizin 12.yılındayız.Allah sizlerinde sevgisini,mutluluğunu daim etsin canım.bende çok öpüyorum.

Mehtap dedi ki...

Sevgili Çiçeğim,
Hafta sonlarımız gerçekten dolu dolu ve çabuk geçiyor.Güzel temennilerin için çok teşekkür ediyorum canım.Darısı sana inşaallah.Bende öpüyorum.sevgiler.

Mehtap dedi ki...

Sevgili Dilek, ne güzel bir söz.Sevgi yürek ister,sürdürmek emek ister.Tüm anneler vefakardır öyle değil mi canım.Amin.çok teşekkür ediyorum.Bende öpüyorum.sevgiler.

Mehtap dedi ki...

Sevgili Tabiat Ana.Çok teşekkür ediyorum.Bil mukabile canım.Aynı temennileri bende sizin için diliyorum.sevgilerimle

SMİLENA dedi ki...

mehtapçım seni mimledim.

Cocukla Cocuk dedi ki...

mehtapcım eşinle birlikte nice nice mutlu yıllar dileriz...boyle bir beraberliğiniz olması ne guzel ve cok da guzel anlatmışsın..daim olsun inşallah...sevgiler:)

Unknown dedi ki...

Canım evlilik yıldönümüz kutlu olsun,Allah eşin ve evlatlarınla sağlıklı uzun ömürler göstersin.

Güzel bir haftasonu insana iyi geliyor değil mi?İşe gidince daha rahatlamış hissediyor insan kendini...