16 Nisan 2009 Perşembe

Bir Kutucuk Daha...

Daha önce burada da bahsetmiş olduğum gibi elimdeki malzemeleri değerlendirmek adına bu kutuyu yaptım hafta sonu. Ama bu işi yapan arkadaşlarımın da bildiği gibi tüketmeye çalıştıkça ek ilaveler çıkıyor maalesef. Mesela ben bu MDF kutuyu ve üzerindeki polyester çiçek buketini de aldım bu sefer. Maalesef malzemeler sıfırlanmıyor. Ama olsun böylece de ortaya hoş şeyler çıkıyor. Beni takip eden arkadaşlarımın bazılarının bu kadar yoğunluğunun arasında nasıl becerebiliyorsun bunları diye şaşırdığını da biliyorum. Ya atom karınca diyelim isterseniz ama inanın bir dakika bile boş oturmuyorum. Aslında bu kadar aktif olmak iyimidir? Yoksa kendimi çok mu hırpalıyorum bilmiyorum. Ben birşeyler yapmaya karar vermişsem, onu yapmadan asla uyuyamam. Uykusuz kaldığım zamanlar da çok oluyor böyle durumlarda. Bu kutuyu da hafta sonu balkonda küçük masanın üzerine yerleştirdim. Gittim geldim. Her birinde gerekli işlemi neyse onları yaptım. Boyadım. Daha sonra boya kuruyana kadar içeride diğer işime yöneldim. Geldim rölyef pastasını sürdüm. Üzerine bir poşet yerleştirdim ve o poşetin doku oluşturması için bastırdıktan sonra yavaşça poşeti kaldırdım ve bu oluşan dokunun kurumasını bekledim. O da kuruduktan sonra tekrar boyasını sürdüm, o da kurudu. Daha sonra parmak boyasını sürdüm. Bu arada ince fırça ile çiçek buketini boyadım. Her ikisini de vernikledikten sonra tekrar kurumalarını bekledim. Bekleme sürelerinde de diğer işlerle ilgilendim. Ben bütün bunları yaparken kardeşimlerde bizde idi. Kardeşimin eşinin de çok hoşuna gitti.Şimdi ona da yapacağım.Bu yüzden bir kutu daha aldım ve ilk fırsatta ona da yapacağım. Eeee! tabii evde birde bana destek olan yardımcılarımda olunca hiç de zor olmuyor görüldüğü üzere.

16 yorum:

SMİLENA dedi ki...

mehtapçım yine harika bir iş çıkarmışsın.minik eller de yardım etmiş galiba.bayıldım.
bende senin gibiyim.çok sabahladığımı hatırlıyorum bişeylerin yüzünden.güle güle kullan....

meleklerim ve ben dedi ki...

Çok güzel olmuş Mehtapcım,ellerine sağlık.

TAZE NANE dedi ki...

Ah canım ne kadar güzel olmuş.
Sevgiler.

şirinem dedi ki...

mimlendin canım bize uğra :))

NoEngel dedi ki...

Merhaba,
Arkadaşım ne güzel bir çalışma bu böyle.Yine ellerinden harikalar çıkıyor.Emeğine sağlık.

https://www.blogger.com/blogger.g?blogID=168642682113532706#publishedcomments dedi ki...

sa.Mehtabım,ne güzel olmuş mavi olmasıda çok güzel ellerine sağlık kendine dikkat et boyalar allerji yapmasın bende çok seviyorum fazla muhatap olamıyorum bu durumdan sevgiler .A.E.O

Unknown dedi ki...

Mehtapcım güzel günlerde kullanman dileğiyle,çok şık olmuş,eline sağlık.

Hayal Arkadaşlarım dedi ki...

Üniversiteye giderken yaz tatilinde boş kalınca ahşap boyama kursuna gitmeye karar varmiştim. Bir ay kadar gittim. Güzel şeylerde çıktı ama hem çok emek hemde zaman isteyen bir iş diye caymıştım. Yapınca çok güzel şeyler çıkıyor ortaya. Ellerinize sağlık. Sevgiler.

şirinem dedi ki...

canım benim gerçekten çok güzel ama bence kendini bu kadar yorma bunların acısı inan sonradan çok fena çıkıyor bende çok seviyorum devamlı hareket halındeyim ama bazen vücut okadar yorgun düşüyor ki sevdiğimiz şeyleri yaparken kendimizide unutmamamız lazım diye düşünüyorum :)

Mehtap dedi ki...

Sevgili semracığım, teşekkür ediyorum canım.Biliyorum canım o güzel şahane oyuncaklar içinde mutlaka büyük emek harcadığın aşikar.sevgiler canım çok öpüyorum seni oğluşlarınla birlikte.

Mehtap dedi ki...

Sevgili Dilek,
Sevgili taze nane,
çok teşekkür ediyorum.sevgiylerimle.

Mehtap dedi ki...

Sevgili Noengel,
çok teşekkür ediyorum.beğendiğinize sevindim.Sevgiyler.

Mehtap dedi ki...

Sevgili Ayfer Sultan, teşekkür ediyorum.Haklısın aslında boya ve vernik kokularından endişeleniyorum aslında.O nedenle balkonda ve çocuklar uyuduğunda falan yapıyorum.uyarın için teşekkür ediyorum.sevgiler.

Mehtap dedi ki...

Asucuğum canım çok teşekkür ediyorum.Seni ve minik Ela'yı çok öpüyorum.sevgiler.

Mehtap dedi ki...

Sevgili Hayal arkadaşlarım,haklısınız.Yapınca her emek verilen şey çok güzel.Sizinkiler de ayrı bir güzel.sizinde elleirinize sağlık.sevgilerimle.

Mehtap dedi ki...

Sevgili Şirinem çok haklısın canım.yazılarımda da belirttiğim gibi neden kızıyorum sanıyorsun kendime.çok hırpalamaktan.bazen kendimi çok yorgun, halsiz hissetmemden dolayı.uyarın için teşekkür ediyorum canım.sevgilerimle