20 Nisan 2009 Pazartesi

Bir Kitap Kurdu da Benden...:))

Geçen hafta sonumuzda dolu dolu geçmişti. Küçük kardeşimler bize gelmişti. Bu arada biz üç kardeşiz. İki erkek kardeşim var.Ben en büyükleriyim.Küçük kardeşim üç yıl önce evlendi. Küçük kızım onların düğününden tam bir ay sonra dünyaya geldi. Onların henüz çocukları yok.Diğer kardeşimin de iki çocuğu var. Bir kız, bir erkek. Didem'le İrem'de aynı yaşta olduklarından zaman zaman birlikte vakit geçirirler. Geçen hafta eşim İrem'le Didem'i tiyatroya götürdü kahvaltıdan sonra. Bende evde temizlik yaptım kardeşim ufaklıkla ilgilenirken.Kardeşimin eşi Meral'de sağolsun bana yardımcı oldu. Akşam üzeri de bizim çok sevdiğimiz çocukların da bizimde çok keyif aldığımız bir parkımız var. Yemekten sonra oraya gittik çay içmeye.
Eee! tabii ben parkta bile boş durmadım. Bir taraftan çaylarımızı içerken bir taraftan da kitap kurdu ördüm ve gülmeyin lütfen!.. Araba da (ön koltukta tabii) eve gidene kadar örmeye devam ettim. Kendime bende kızıyorum. Niye böyleyim diye. Rahat olmak, hiçbirşey yapmamak istiyorum ama yine boş duramıyorum ya! Bu ne çelişki. İnanın bende kendimi anlayamıyorum. Ama gerçi Meral için örüyordum onu. O da çok beğendi. Çocuklarla eşimler ilgilendiler, çay servisini Meral yaptı. Bana da örgü örmek kaldı.
Sevgili Betül Hanım'ın bloğunda gördüğüm kitap Kurdunu kitap sever olarak çok beğenmiştim ve bundan bende yapmalıyım dedim. Mutlaka okuduğum kitaplarda bulunsun istedim.Üç tane ördüm ama görenlerin beğenisi üzerine hediye olarak verdim.Bir tane de mavi örmüştüm. Onun resmini çekmeyi unutmuşum.Didem çok beğendi.Onu da yeğenim Didem'e verdim. Yeşil olanı da Meral'e verdim. Kırmızıyı da İrem'in öğretmenine hediye gitti ama mutlaka kendime de örmeliyim.Bunları geçen hafta sonu yapmıştım aslında. Ama bugün yayınlayabiliyorum.
Bu arada yeşil tam bir kitap kurdu oldu ama.
Bu arada bloğuma çok vakit bulamıyorum ama üç tane de kitap okudum.O kitaplardan da bahsetmek istiyorum. Şu an elimde Kurt Seyt ve Murka var. Sona yaklaştım.
Mim konuları var.
Bu hafta sonumdan hiç bahsetmeye fırsatım olmadı.
Kısacası anlatacak o kadar çok şey var ki. Ben güncelleyemediğim için geriden geliyorum maalesef. Neyse, güzel bir hafta sonu diliyorum hepinize. Sevgiyle ve sağlıkla kalınız.

18 yorum:

meleklerim ve ben dedi ki...

Çok şeker olmuşlar Mehtapcım,çok beyendim.
Ben de senin gibiyim aynı elim boş oturamıyorum malesef.
İyi haftala diliyorum.Cumaya izin al 4 gün tatil oohhh...

durutarifler dedi ki...

AAAA süperlermiş. Bende öreyim bir tane.
Ben de sizin gibiyim, kitap okur müzik dinlerim, televziyon seyrederken bulmaca çözerim. Sürekli iki şey birden.
İyi haftalar.

TAZE NANE dedi ki...

Ne kadar güzel olmuşlar.
Sevgiler.

zuzuların annesi dedi ki...

Vallahi ne güzel fikir eline sağlık çok güzel olmuş:))

Muhabbet Çiçeği dedi ki...

Canım ne güzel şeyler onlar yaa. Bende bir kitap kurdu olarak. çOK SEVİMLİ. öPTÜM CANIM.

Moonish (moonsun) dedi ki...

Bu kurtcuklar cok tatliiii :)

ELİF dedi ki...

Canım ya bu ne güzelşeyler böyle...
Örgüyle aram iyi olsa bende örerdim..Bu aradada 3 kitap bitirdin öylemi,helal olsun sana canım ya...

Cocukla Cocuk dedi ki...

Kardeşlerimiz olduğu için çok şanslıyız. Çocuklarımızda kuzenleri olduğu için. Hele yakın yaşlarda olunca daha güzel olur. Bizimkiler hala yaş itibarıyle kavga edip duruyorlar ama bir o kadar da birbirlerini özlüyorlar, kavgalar bitince süper olacak.
Kitap kurtları süper olmuş, ellerine sağlık.uzun yollarda arabada örmeyi bende düşünmüştüm ama denememiştim, o yüzden hiç gülmedim.

Mehtap dedi ki...

Sevgili Dilek,teşekkür ediyorum ama bazen iyi mi yapıyorum yoksa kötü mü diye.çünkü uykusuz ve yorgun olduğumda da bünyem zayıf düşüyor.Cumaya da bakalım düşünüyorum bir aksilik çıkmazsa.Sana kızlarınla birlikte iyi tatiller.Öpüyorum seni ve kızlarını.

Mehtap dedi ki...

Okudum sevgili Elbistanlı.Allah kabul etsin.Amin.

Mehtap dedi ki...

Sevgili Nilay öncelikle hoşgeldin canım.Biliyorum bütün bayanlar böyleyizdir.Çok azdır hiçbirşey yapmadan durabilen bayan.Üretmek güzel gerçekten.Ahh!bir de dozunu kaçırmasak diyorum da kendi adıma.sevgiler canım.

Mehtap dedi ki...

Sevgili Taze nane,beğendiğine sevindim.teşekkür ediyorum.sevgiyle kalınız.

Mehtap dedi ki...

Banucuğum teşekkür ediyorum canım.sevgiyle kal.

Mehtap dedi ki...

Sevgili Muhabbet çiçeğim,teşekkür ediyorum canım.bende seni çok öpüyorum.

Mehtap dedi ki...

Moonish sende öyle canım.

Mehtap dedi ki...

Sevgili Elifçiğim inanın yakın olsanız hepinize birer tane hediye etmek isterdim canım.Kitapları okudum da yayınlayamadım henüz.sevgiler canım öpüyorum.

Mehtap dedi ki...

sevgili çocukla çocuk kardeşler kuzenler gerçekten mutluluk, hayat kaynağı oluyorlar.Umarım bu bağlar bir ömür devam eder.Demek sizde düşündünüz uzun yolculuklarda.Eee! napalım boş duramıyoruz işte.O zaman doğal karşılamak lazım.Beğendiğinize sevindim teşekkür ediyorum.sevgilerimle.

Tabiat Ana dedi ki...

harikalar çok sevimli olmuşlar :)