22 Aralık 2008 Pazartesi

İşte Müzik Listem...


Sevgili Arkadaşım Canan (Yazbakim) en çok beğenerek dinlediğimiz ilk on müzik listemiz konusunda mimlemiş beni...Bende bu sefer kısa tutarak yazımı hemen beğenilerimi sıralayacağım. Müzik türünde ayrım yapmam.Yerli-yabancı her tür müzik dinlerim ancak son günlerde Ebru GÜNDEŞ' in son albümü ve Ayla DİKMEN' i beğenerek dinliyorum.Şimdi ilk on listemde yıllar geçse de benim hafızamdan silinmeyecek olanlarla birlikte ilk aklıma gelenler :
Kayahan-Bir Aşk Hikayesi
Kayahan&İpek Acar-Seninle herşeye varım ben
Ferhat GÖÇER-cennet
Ferhat GÖÇER-Biri bana gelsin
Candan ERÇETİN-Yalan
Ebru Gündeş-Harikasın
Ebru GÜNDEŞ-Evet
Ebru GÜNDEŞ-ölümsüz Aşk
Ayla DİKMEN-Onu bunu bilmem kararlıyım
Ayla DİKMEN-Olacak olacak daha neler olacak
Ayla DİKMEN-Yolcu yolunda gerek

Müziklerimi MP3 den dinliyorum bende.Eşim yüklediği için karışık da yüklendiği için aklıma gelenleri ancak yazabildim.

Bende sevgili arkadaşım Muhabbet Çiçeğime ve Banu DURGUNLU'ya paslıyorum.Banu son zamanlarda Güldünya Albümünü dinliyormuş.Merak ettim ve bende bu albümü ilk fırsatta edinip dinlemeyi düşünüyorum.Sayenizde bizim müzik listemizde artıyor arkadaşlar.Sevgiyle Kalın!..

18 yorum:

Adsız dedi ki...

hepsini tuttum bende evet süper ama

zuzuların annesi dedi ki...

Mehtap'cım teşekkür ederim canım...En kısa zamanda cevaplayacağım:))

Unknown dedi ki...

Teşekkürler canım benim, demek sen de Mp3den dinliyorsun. Listene baktım Ebru Gündeş'in o şarkılarını bilmediğimi farkettim, bu mim iyi de oldu bi yandan, yeni şarkılar öğrenmiş oluyoruz. Saol canım, iyi dinlemelerr :)))

Muhabbet Çiçeği dedi ki...

Canım hepsi süper şarkılar. Bende hepsini severek dinliyorum . Ayla dikmen son günlerde favorim :)
Öpüldün canım.

Unknown dedi ki...

Mehtapcım,

Martielex'e de sormuşsun, ben de fikrimi paylaşmadan geçemicem, ona da yazdım az önce.Sana da kop edeyim dedim.Bloggrazzi puanı ile ilgili.

Ben puan işini çözdüm. Bloggrazziye takılırsan orda yazarsan filan puanın artıyor. Benim 6 civarından 9.4e çıkmıştı sonra çok uzun bi zaman blograzziye girmedim, o zaman 6ya düştü yine. Sonra yine takılmaya başladım 9.6 oldu. Bıraktım 6'ya düşmüş. Orayı tıklama ile alakalı bence. Ben arkadaşların puanlarına bakıyorum, düşmüşse mesela anlıyorum ki blograzziye takılmamışlar diyorum. Bi başlık açmalı orada. İş budur yani tıklama ile alakalı diyorum ben, ne kadar tıkladın o siteyi, o kadar puanın artıyo.

Sevgiler

Mehtap dedi ki...

Craftım hoşgeldin tekrar canım.sevgiler.

Mehtap dedi ki...

Banucuğum teşekkür ediyorum.Gerçekten merak ettim dinlediğin şarkıları.bekliyoruz.sevgiler.

Mehtap dedi ki...

Canancığım rica ederim canım ne demek seve seve.Ebru Gündeşin son albümünden işte aklımda kalnlar.Bende Mp3'üme sizin sayenizde seçip eşime yüklettiriyorum.Bence de iyi oldu bu konu.sevgiler canım.

Mehtap dedi ki...

Muhabbet çiçeğim beğendiğine sevindim.Demek Ayla dikmen seninde favorin.Kadını dinlerken şarkıları beni eski Türk filmlerine götürüyor.Seni de merakla bekliyoruz.sevgiyle kal canım.

Mehtap dedi ki...

Canancığım, martielex günün bloğu seçilmiş tesadüfen bloğunda gördüm.Tebrik ettim.Bu konuyu sormadan da geçemedim.Temmuz ayında blograzzi beni de günün bloğu seçmişti.Ama puanım ve favori listem yüksek olmasına rağmen puanlamayı neye göre yaptıklarını bilmiyordum.Doğrusu fazla da uğramıyorum.Bi fırsat bulduğumda senin dediğin gibi yaparım olmasa.Verdiğin bilgiler için teşekkür ediyorum.gerçi bir önemi de yok ama merak ettim işte.sevgiyle kal tekrar canım.

meleklerim ve ben dedi ki...

Eskilere gittim sayende Mehtapcım.Ne çok dinlerdik Kayahan şarkılarını....
Ebru Gündeşin son şarkılarını ben de severek dinlyorun.

Not : Mehtapcım bloğum meleklerimbenim olarak kayıtlı ama ben ne hikmetse nasıl becermişsem yorumlarda meleklerim ve ben diye kaydetmişim.Rumuz değil tamamen tesadüf.
Ama adresim meleklerimbenim.blogspot.com.
Sevgilerimle...

Cocukla Cocuk dedi ki...

ebru gündeş'in listedeki tek şarkısını biliyorum sanırım. Diğerleri aynı şekilde favorilerimde. Güldünya albümünü ben de merak ediyorum.

Unknown dedi ki...

Hepsi de kalite ben de severek dinlerim yazdıklarınızı :)

pelince dedi ki...

Şarkıların hepsini bende zevkle dinliyorum..
Issız Adam film müzikleri gerçekten çok güzel...

Mehtap dedi ki...

Sevgili Dilek,Bazı eski şarkılar unutulmuyor gerçekten.Bu da o şarkıların kalitesini gösteriyor değil mi? Bende linkinde düzeltmeyi yaptım tatlım.Sevgiyle kal.

Mehtap dedi ki...

Sevgili çocukla çocuk, ebru gündeşi dinledikçe dinledikçe sevmeye başladım bende.İlk dinlememde bende etki fazla bırakmadı.Güldünyayı da ilk fırsatta bende düşünüyorum.sevgiler size de.

Mehtap dedi ki...

Sevgili çilekli süt,gerçekten yıllar geçse de severek dinlenebilecek şarkılar değil mi?sevgiler.

Mehtap dedi ki...

ıssız adamı ben henüz izleyemedim.Günlerimiz o kadar yoğun geçiyor ki,hep geriden gidiyoruz.Ama olsun ne yapalım tatlı ve verimli yoğunluk bizimkiler.İlk fırsatta ıssız adamıda izleyeceğim.sevgiler pelinciğim.