2 Aralık 2008 Salı

Çantamdakileri Merak Etmiş Arkadaşlar...:)))

Yine bir mim dalgası döndü,dolaştı, bana da uğradı.Kimden mi geldi? Hemen yazıyorum.World Of comment bloğunun sahibesi sevgili Canancığımdan geldi.Ben ilk bu mim dalgasını Sevgili arkadaşım Muhabbet Çiçeğinde okuyunca, er-geç bana da çarpacak bu dalga dedim ve dediğim de oldu,görüldüğü üzeri.Ama yıkılmadım burdayım.Bugün içimden matrak takılmak geldi.Her ne kadar beceremezsem de.Aslında gayet ciddi takılan ben bu konuyu mu matrak buldum, yoksa bu havada mıyım? Bende bilemedim.Ama merak etmeyiniz.Çantamın içinde süprizlerle karşılaşmayacaksınız.Belki de çantamın içinden şaka yapmak için kullanılan materyallerden çıkacak diye düşünmüş olabilirsiniz.Neyse şimdi sadede geliyorum ve çantamın içindekilerin sadece bir kısmını döküyorum.Kusura bakmayınız lütfen.Görülmesini istemediğim şeyler de olabilir.Ama ana ihtiyaçlarımı ve benim için olmazsa olmazlarımı sıralayacağım...

Şimdi çantamın içinde mutlaka cüzdanım olmalı.İçinde paralarım,kimliklerim,vesikalıklardan oluşan küçük çaplı aile fotoları,kart vizitlerimiz,kredi kartım,banka kartım,metro kartım vs.
Anahtarlarım mutlaka olmalı.Evimin anahtarı, arabamın anahtarı,işyerindeki odamın anahtarları.Bunlarla ilgili tatsız şeyler yaşadığım için temkinli oluyor ve çantamda onlara özel bir göz ayarlıyorum ve anahtarlarımı direk oraya koyuyorum.Çünkü birkaç kez anahtarım olmadığı için çilingirci çağırdım, bir keresinde işyerime gittiğimde odamın anahtarını bir önceki gün giydiğim montumun cebinde unuttuğum için arkadaşlarımın odasında gün geçirmeye çalıştım, arabamın anahtarını unuttuğumda küçük kızımla üçüncü kattan aşağıya inip(bir de soğuk kış gününde kalınca giydirmiş olduğum bebeğim,kurşun ağırlığındaki çantam ve de başka eşyalarımızla tekrar çocuğumu aşağıda bırakamayıp katları çıkıp,inmek zorunda kaldığım için, çantamda özel olarak ağırlanıyorlar.
Yuvarlak bordo bozuk para kutum.Aynısından sevgili pandoramın da varmış,gördüm.Pandoram kadar bende çok severek kullanıyorum.Bana çok otantik gelmişti aldığımda.Hem de çok cuzi bir fiyata 2 YTL.almıştım.
Kitapsız hayat düşünemiyorum.Çantamın içinde kitap olmadığı zaman inanılmaz sıkılıyorum.Daral geliyor adeta.
Cep telefonum.Yalnız fotoğraf makinamın şarjı bitmiş olduğu için bu resmide cep telefonumdan çekmek zorunda kaldığım için,telefonumun yerine fotoğraf makinamı temsilen koydum.kabul buyurunuz.
Şarj aletim,
parfümüm,
dudak parlatıcılarım,
kalemim,
tokalarım,
El kremim,
Gözlüklerim (kutularında)Numaralı ve güneş gözlüğüm.Numaralı gözlüğümü hiç kullanmam sadece iş olsun diye,çantada ağırlık yapsın diye taşıyorum.Bunlar dışında pek çok şeyi taşıdığım gibi...
Evet geldik bir yazımızın yine sonuna.Bende bu sefer bu pası isteyene atıyorum.Sevgiyle ve sağlıkla kalınız.

11 yorum:

Muhabbet Çiçeği dedi ki...

Canım maşallah sendede benimki gibi yok yok :))
Ama hepside lazım şeyler yaaa. Biri eksilse farkediyorum inan ben :) Sende öylemisin. Öpüldün canım.

Kızıl dedi ki...

Evet evet bozuk para kutumun aynısıııı, çok güzel yaa. Keyifle okudum canım.

Sevgiler!

Flame dedi ki...

Merakla okuyorum bu Mim'i amma seviyoruz başkalarının çantalarının içini görmeyi dimi :)

Adsız dedi ki...

Mehtap'm bozuk para çantana bayıldım :D

Unknown dedi ki...

Çok güzel olmuş mimin, ellerine sağlık. Makyaj malzemeleriniz ne kadar çok :D valla bittim, Pandora'nın da var bi sürü:) Bozuk para kutularınız süper, görürsem ben de alayım bari, üçlenelim :)
Öptüm, sevgiler

Mehtap dedi ki...

Muhabbet çiçeğim canım haklısın hepside lazım şeyler.Bende öpüyorum canım.sevgiler.
---------------------------------
eveeet!pandoram dedim di ben sana.beğendiğine sevindim canım.öpüldün sende canım.sevgiler
--------------------------------
Meraklıyız ne yapalım alevciğim.Ama fikirde veriyordur sanırım bazı şeyler değil mi?sevgiler canım.
-------------------------------
Royalım canım,sağolasın canım.öpüyorum.sevgiler.
------------------------------
Canancığım teşekkürler canım.Makyaj pek yapmıyorum ama. sadece parlatıcı sürerim arada da göz kalemi o kadar.Bozuk para kutusuna gelince valla üçlenelim ne iyi olur.Yakın olsanız ben alayım diyeceğim ama uzaktasınız canımcığım.Bende öptüm.sevgiler.

Primarima dedi ki...

Valla şu anahtar işi çok can sıkıcı oluyor bazen ,siz en iyisini yapıp hepsini tek bir göze koyuyormuşsunuz, ne iyi, bende her seferinde bir yere koyar, sonra unutur, cantayı didik didik ederim.Bozuk para çantası herkes gibi benimde beenimi kazandı :)

Mehtap dedi ki...

Sevgili ebru bende aynı şeyleri defalarca yaşadığım için.bu yöntemi kullanmak zorunda kaldım.iyi de oldu.kaç defa anahtarlarımı bulamadım çantamda.ya cebime attığım için ertesi güne değiştirdiğimde orada kalıyordu,ya da orda burda.O nedenle anahtarla işim bittiğinde hemen çantamdaki o gözlerine koyuyorum.alışkanlık yapmalı çünkü bu düzenimde.Bozuk para kutumu demek sende beğendin.ayrıca çok da kullanışlı olduğunu söyleyebilirim.sevgiler.

Bendeniz.. dedi ki...

ohh sende dök içini rahatla şöyle dimi??:))
biz hanımlar tedbirliyiz bunu anladım iyice.
bende bol gözlü çantalar kullanırım hep ve cep tlf,anahtarlarım,mendilim ayrı ceplerde yer alır en rahatı bu.yoksa unutuyoruz gerçekten.

gene tema değişimiş bu çok hoş oolmuş güle güle kullan.

Mehtap dedi ki...

Bendenizciğim,haklısın canım tedbirliyiz ama ben yine bunu çanta ebatlarımızın büyümüş olmasına bağlıyorum.Çantalarımızın ebatı büyüyünce içinden ana ihtiyaçlarımız olan anahtarlarımız,telefonumuz vs. bulmakta zorlaşıyor.O yüzden çantamızın içini elimizi attığımız zaman bulabileceğimiz şekilde düzenlemek zorundayız.Garip huylarımda da belirttiğim gibi monotonluktan çabuk sıkılan değişiklik arayan biri olduğum için temayı da sık sık değiştirmek istiyorum. fhotoshopta yapıyorum onuda yeni yeni keşfediyor olduğum için elimden ancak bu kadarı geliyor.Temayı beğendiğine sevindim ayrıca teşekkür ediyorum canımcım.sevgiyle ve sağlıkla kal.

pelince dedi ki...

Zevkle okudum,bozuk para çantası çok şık..Her ikinizinde:)

Güzel bir bayram diliyorum..

Sevgiler.