4 Ekim 2008 Cumartesi

Şehitlerimize Rahmet Diliyoruz...

Hakkari İlimizin Çukurca İlçesi Aktütün Karakolu'nda vatani görevlerini canları pahasına yapan mehmetçiklerimizden yine kayıp verdik, yine şehit verdik. Derin bir üzüntü duyuyoruz. Gencecik fidanların hainler ve işbirlikçileri tarafından yok edilmesine yüreklerimiz dayanmıyor. Yüreğimiz sızlıyor. Ülkemizi kanser gibi saran bu lanet terörü, teröristleri, içte ve dışta tüm işbirlikçilerini, tüm yandaşlarını ve sempatizanlarını lanetle kınıyoruz. Ülkemizin bölünmezliğini, bütünlüğünü yıllardır tehdit eden, cumhuriyeti ve bağımsızlığımızı hedef alan her türlü saldırıyı şiddetle reddediyoruz. Biliyoruz ki biz Türk Ulusuyuz. Ulu önder Mustafa Kemal Atatürk'ün kurduğu Ulus devletinin bekçileriyiz. Askerlerimizi haince, kalleşçe, kahpece şehit eden hainlerin başlarının ezilmesini, Türk ordusuna musallat olmuş bu hainlerin cezalarını çekmelerini bu ülkenin bir vatandaşı olarak yürekten istiyorum. Milletimizin bağrından kopmuş kahraman ordumuza bu mücadelede sabır ve zafer dilerken, şehitlerimize Allahtan rahmet, yakınlarına da metanet diliyorum. Onların acısını yürekten paylaşıyor, onlarla gurur duyuyoruz. Onlar evlatlarının vatan için öldüğünü asla ve asla unutmayacaklar. Onlar evlatlarının cennetteki en yüksek mertebede olduklarını daima hatırlayacaklar ve daima ama daima bu gururla yaşayacaklar. Tüm şehit ana ve babalarına tekrar sabır ve metanet diliyor, acılarını paylaşıyor, ellerinden öpüyoruz.

13 yorum:

Yaşamın kıyısında dedi ki...

Her satırını paylaşıyorum.
Bugün yine kahrolduk, bugün yine ağladık,
bugün yine içimiz en derinden sızladı.
Gencecik fidanların ruhları şadolsun, geride bıraktığı ana,baba,eş ve evlatlarına sabır versin.

pelince dedi ki...

Ne yazsam diye düşünüyorum.Ama bir türlü doğru kelimeleri bulamıyorum.. 2 erkek çocuk annesiyim daha da fazla etkileniyorum..
Ne emeklerde çocukları büyütüyoruz,hain bir pusu yada kurşunla ölüp gitmelerine aklım bir türlü ermiyor..Bölmeye çalışıyorlar ama başaramıyacaklar...

Allah şehitlerimizin ailelerine sabırlar versin.Mekanları cennet olsun...:(

Bir Hayat Dolusu dedi ki...

Allah rahmet eylesin.
Ruhları şad olsun..

Ferhanca dedi ki...

çok acı
bizler bu kadar yandık Alah annelerine babalrina sabır versin..

duygu dedi ki...

merhaba,
yazdıklarına yürekten katılıyorum. bir kız çocuk annesiyim ve bazen onu bu dünyaya getirmekle aslında onu baştan cezalandırdığımı düşünüyorum, istemeyerek...
dilerim bu son şehit haberi ve son acı olur.
sevgilerimle...

Gökkuşağının Rengi dedi ki...

Yine yüreklerimiz yandı.Şehit ailelerine buradan başsağlığı diliyorum allah sabırlar versin.böyle şeylerin yaşanmamasını diliyorum Allah'tan.

Muhabbet Çiçeği dedi ki...

Canım, çok moralim bozuk dünden beri :(( Çok ağladım dün. O aileleri öyle gördükçe o gencecik şehitlerimize içim parçalandı.Allahtan rahmet diliyorum.Tüm TÜRKİYENİN BAŞI SAĞOLSUN. Allah sabır versin. Artık bitsin şu terör:(

Unknown dedi ki...

Sözler gerçekten yetersiz, kalbimiz de ruhumuz da acıdı içten, taa derinden. Allah rahmet eylesin, ne desek yalan, ne desek boş. Annelerini düşünüyorum, babalarını düşünüyorum, içimin sızısı katlanıyor. Toprakları bol olsun.

Mehtap dedi ki...

Dünden beri bizde ağlıyoruz.Ama ateş düştüğü yeri yakıyor.Allah o ana babalara,sevdiklerine sabırlar versin.Gerçekten çok üzüldük ve gerçekten kelimeler yetersiz kalıyor.İçimiz acıyor ama elimizden birşey gelmiyor.Ama şehit ailelerine en azından vatan uğruna,can vermiş kardeşlerimizin Yüce Allah'ın katında en değerli, en yüce mertebede olmaları en azından yüreklerine bir nebze de olsun su serper inşaallah.Kolay değil biliyorum ama yine de bununla teselli olurlar inşaallah ve inşaallah bu son olur.Bu vatan hepimizin, bu millet hepimizin.Tek yürek olup sahip çıkmalıyız, bu vatana.

Unknown dedi ki...

yazının altına imzamı atıyorum her kelimene her cümlene birebir katılıyorum.

Kızıl dedi ki...

Zor, çok zor. Tanrı ailelerinin yardımcısı olsun. Söyleyecek söz bulamıyorum :(

LoLa dedi ki...

içimiz kan ağlıyor elimizden birşey gelmiyor Allah ana babalrına sabır versin.
lanet okumaktan başka birşey yapamıyoruz ...

Cocukla Cocuk dedi ki...

tüm Sözlerine katılıyoruz, Allah ailelerine sabır versin.
Bir çözüme ulaşsın artık bu terör