20 Temmuz 2008 Pazar

İYİ HABER...:)

Önceki yazımda Sadettin kardeşimizin yaşadığı üzücü kazadan bahsetmiştim.Öncelikle olaya değinmek istiyorum.Bir hafta önce düğünleri olmuştu ve balayına da Fethiye'ye gitmişlerdi.Evliliklerinin üçüncü gününde kaldıkları otelin iskelesinden suya balıklama atlamış.Fakat suyun derinliği 160 cm.kadar olunca çocuk kafa üstü suyun dibine çakılmış.Bundan dolayı da omirilikte ciddi hasar olmuş.Kırılma ,kanama ve ödem.İskelede uyarı levhası da yokmuş.Çocuk suya atlar atlamaz kısmi felç geçirmiş.Yüzüstü suyun yüzeyine çıkmış ancak hareketsiz bir şekilde yatıyormuş.Eşide Sadettin şaka yapma demiş.Ancak ses alamayınca ikinci kez seslenmiş.Yine ses yok.Bağırıp yardım istemiş.Ancak kimse yardıma yanaşmamış.Kızcağız tek başına Kardeşimizi kucaklamış dışarı çıkarmış.Eşi çıkarırken kendindeymiş ama Tuba hiçbir yerim tutmuyor, vücudumun her yeri karıncalanıyor demiş.Eğer farkedilmeseydi.Çocuk suda dönemediği için boğulabilirdi de.Dışarı çıkardıktan sonra millet başına toplanmış.Daha sonra ambulans çağrılmış.Hasteneye kaldırılmış.Doktorlar çok ümitsiz konuşuyorlardı.% 50 yaşama şansı var.Yaşasa bile %70-80 felç kalma durumu var diyorlardı.Ailesi ve bizler çok perişan olduk.Ama hep dua edildi.Ben bu dualarda Kardeşimizin tekrar hayata bağlandığını söyleyebilirim.Cuma akşamı çalıştığı kurumun gönderdiği uçak ile Ankara'ya geldi.Cumartesi günü de doktorlar ameliyat olmasına karar verdi.Ameliyatı oldukça başarılı geçti.Hatta bir hafta sonra taburcu edeceklerini söylemişler.Ancak daha sonrada Uzun bir tedavi süreci bekliyor.Fizik tedaviye başlanacak.Neyse ki buna şükür.Otel içinde uyarı levhası olmadığı için suç duyurusunda bulunulmuş.Allahtan kardeşimize acil şifalar diliyorum.Eşi ile birlikte sağlıklı,mutlu,uzun, hayırlı ömürler diliyorum.

12 yorum:

benimkuzum dedi ki...

çok geçmiş olsun , bir an evvel eski sağlığına kavuşsun inşallah

LoLa dedi ki...

öncelikle çok geçmiş olsun çok üzüldüm okurken şu hayatta bir adım sonrasını bile bilemiyoruz işte gerçekler bu. inş. bir an evvel eski sağlığına kavuşur...

Mehtap dedi ki...

İnşaallah,sevgili Figen ve lola lacığım teşekkür ederim.Henüz kardeşimizin durumu netlik kazanmadı.Durumu ciddi, umarım sağlığına kavuşur.Hayati tehlikeyi çok şükür atlattı ama boyundan aşağı tutmuyor henüz ve ciğerleri su toplamış.İnşaallah tedavisi uzun bir süreç alacak ama iyileşeceğini umut ediyoruz.Az önce düğünden bir bölüm kare izledik.Gözlerim doldu.Çok seviyoruz kendisini.Allah yardımcısı olsun.

PERİLİ KÖŞK dedi ki...

evet bundan sonra ki süreç de çok önemli ,fizik tedavilerde iyi sonuçlar alıması dileğimle....

Gökkuşağının Rengi dedi ki...

Ay canım benim ben daha yeni okudum.çok üzüldüm canım yaaa.inşallah eski sağlığına kavuşurda eşiyle nice mutlu sağlıklı bir ömür yaşarlar...çok geçmiş olsun Allah'tan acil şifalar diliyorum.

Muhabbet Çiçeği dedi ki...

Çok çok geçmiş olsun canım. Acil şifalar diliyorum. Çok üzücü gerçekten. Böyle bir ihmalkarlık çok kötü. Umarım kısa zamanda toparlanır da yeni evliler tadını çıkarır evliliklerinin. Öptüm canım

Mehtap dedi ki...

İyi akşamlar arkadaşlar.Bugün Sadettin kardeşimizin durumunu sordum.Çok daha iyiymiş.Vücudundaki bazı bölgeleri hareket ettirebiliyormuş çok şükür.Bugün bu kadarını duyduktan sonra ben onun ayağa kalkacağına inanıyorum en kısa zamanda.Moralide iyiymiş.Allahım şifa versin.Bizde çok sevindik.Allaha şükürler olsun.

[ fiкяiмiи iиcє güℓü ] dedi ki...

Çok güzel bir haber bu. Gencecik bir insanın, hem de balayında böyle bir kaza geçirmesi çok üzücü. Şükürler olsun ki, atlatmış. Bununla geçmiş olsun ve Rabbim herkesi görünür, görünmez kazalardan korusun.

Mehtap dedi ki...

Evet İnceğülüm buna şükürler olsun.Allah hepimizi herkesi görünür görünmez kazalardan korusun.Canım ya çok canı yandı ama en azından hayatta ve inşaallah düzelecek Allahın izniyle.Sevgi ve sağlıkla kal canım.

Mehtap dedi ki...

Evet İnceğülüm buna şükürler olsun.Allah hepimizi herkesi görünür görünmez kazalardan korusun.Canım ya çok canı yandı ama en azından hayatta ve inşaallah düzelecek Allahın izniyle.Sevgi ve sağlıkla kal canım.

Yaşamın kıyısında dedi ki...

Çok çok sevindim. İnşallah fizik tedavi sonucu tamamen eski haline döner.
Allah eşine, annesine, babasına, sevdiklerine bağışlamış. Atlattığı ufak bir kaza değil, suç duyurusunun da peşini bırakmazlar umarım. Bir başkasıda aynı duruma düşmesin.
Bu arada hayvanlara da hem üzüldüm hem çok sevdim.
Sevgiler...

Adsız dedi ki...

gerçekten çok çok üzücü bir durum hem de balayında!! umarım çabucak iyileşir