1 Haziran 2008 Pazar

HOBİ ÇALIŞMALARIMIN DEVAMI...

Ahşap boyama çalışmalarımdan iki örnek daha.Daha önceki çalışmalarımı yorumsuz yayınlamıştım.Ancak bunlara kısacık değinmek istiyorum.Genelde tepsi yapımında dekopaj çalışmaları daha çok kullandım.Medefeler güzelce zımparalandıktan sonra siliniyor ve iki kat boyanıyor.Daha sonra seçmiş olduğum resimlerin kenarlarını zik zak çizecek şekilde yakıyorum çakmakla.Bu işlemden sonra da resmin arka yüzünü zımparalayıp dekopaj tutkalı ile yapıştırıyorum. Kuruduktan sonra da vernikliyorum.



Yukarıdaki objemizde ekmeklik.Boyama işlemine kadar aynı yöntemleri kullanıyorum.Boyadıktan sonra da tek tek içindeki stikerları yapıştırıyorum.En son işlemde de vernikliyorum. Yapımı gerçekten çok kolay.

12 yorum:

david santos dedi ki...

Very nice post, Methap!


7/6/2008

Portugal 1 Turquia 0
Portugal 0 Turquia 0
Portugal 0 Turquia 1

FAIR PLAY

Mehtap dedi ki...

Thank you for visiting my blog,Mr.Santos.

HAYAT dedi ki...

gerçekten çok hoş çalışmalar bunlar ben bayılıyorum ahşap boyamalara ve hatta çeyizime bile almayı düşünüyorummmm:))

Mehtap dedi ki...

evet, aslında kendinde yapabilirsin.şayet vaktin var ise hem maliyeti düşük oluyor,hem de kendi el emeğin.Herşey gönlünce olsun inşaallah.sevgiler.

Aylin Ünlü dedi ki...

Halamda ahşap boyama ile uğraşmakta ve kendisi için hazırladığı bir atölyesi dahi var,tepsiler,makyaj kutuları ve hatta çeyiz sandıklarından dahi çalışmalar yapıyor,benim pek merakım olduğu söylenemez ama hoşuma da gitmiyor değil.Emeğine sağlık,çok güzeller

anne ve cocuk dedi ki...

selam
ahşap boyama insanı dinlendiren bir şey....
ikisi de güzel olmuş arkadaşım.
hepimiz tatil moduna girdik de okullar kapanmıyor bir türlü...

Muhabbet Çiçeği dedi ki...

Mehtapcım, çok güzel olmuş. Ellerine sağlık. Birara bende heveslenmiştim ama yoğunluktan gidemedim kursuna.Çok istiyorum öğrenmeyi. Ben de en yakın zamanda öğrenirim inşallah.
Sevgiyle kal canım.

Adsız dedi ki...

Siteniz çok güzel ve içerikli olmuş.Başarılarınızın devamını diler ayrıca ziyaretiniz için çok Teşekkür ederim.Benden üstteki gül gifi ve başlık banneri isteginiz olmuş.Tasarım kaynağına baktım.
Şaplonundaki bu kodu kaldır düzelmesi lazım: http://bp3.blogger.com/_Mc0xs-JvJhw/R_XFq2lxOsI/AAAAAAAAAcg/LyLXYt36Xww/S1600-R/flower016.gif

sana birde banner linki veriyim burdan sitenin başlığına uygun banner yapabilirsin.
Banner linki: http://www.flashvortex.com/generators.php?generatorId=292
umarım işinize yarar.
www.isocom.tr.gg

Mehtap dedi ki...

Aylinciğim öncelikle hoş geldin.Bence bu tür çalışmalar fulyacığımında dediği gibi insanı dinlendiriyor.Bir de benim kendi emeğim olması beni daha da heyecanlandırıyor.Tavsiye ederim.sevgiler.

Mehtap dedi ki...

Fulyacığım, az kaldı canım okullar kapandı sayılır.Biz cumartesi yola çıkacağız bakalım hayırlısıyla.Bir hafta öncesinden öğretmenimizden izni aldık.Darısı size.Temmuzun ortalarından öncede dönemeyebilirim.Biraz uzun tatil olacak.Öptüm canım.meliside çok öpüyorum.

Mehtap dedi ki...

Muhabbet çiçeğim,canım,teşekkür ederim.Arkadaşım ben bunların hiçbirine kursa gitmedim.Ahşap boyamada benim canım arkadaşım Özlemciğim yolunu gösterdi,malzemelerini almamda yardımcı oldu o kadar.Gerisi benim kafamda tasarladıklarımla.Takı çalışmalarını da inceleyerek öğrendim.Çok kolay yeter ki iste.Becerebileceğinden eminim.Sana da tavsiye ediyorum.sevgiler arkadaşım.

Mehtap dedi ki...

İsmail bey Merhabalar,ziyaretiniz için teşekkür ederim.Umarım verdiğiniz önerileri uygulayabilirim.Pek vaktim yok ama.Olmazsa tatil dönüşüne kadar böyle idare edeceğiz.Bloğumu beğenmiş olmanız da ayrıca beni mutlu etti.