11 Kasım 2010 Perşembe

Atamızın Türk Milletine Güveni

Bugünde Atamızın Türk milleti için söylemiş olduğu anlamlı sözlerine yer vermek istiyorum. İnşaallah Türk milleti olarak Atamızın güvenine layık olur ve ona layık olacak nesiller yetiştiririz.


*Türk milletinin karakteri yüksektir. Türk milleti çalışkandır. Türk milleti zekidir.Türk milleti milli birlik ve beraberlik içerisinde güçlükleri yenmesini bilmiştir.

*Türk'ün haysiyeti, onuru ve kabiliyeti çok yüksek ve büyüktür.

*Bizim milletimiz, vatanı için, hürrüyeti ve egemenliği için fedakar bir halktır.

*Bizim başka bir milletlerden hiçbir eksiğimiz yoktur. Cesuruz, çalışkanız, zekiyiz. Yüksek amaçlar uğrunda ölmesini biliriz..

*Giriştiğimiz büyük işlerde, milletimizin yüksek kabiliyet ve yüksek sağduyusu başlıca rehberimiz ve başarı kaynağımız olmuştur.

*Türk kuvvet ve zekasının yenmediği ve yenemeyeceği güçlük yoktur.

*Bizim milletimiz derin bir maziye maliktir. Türk çocuğu ecdadını tanıdıkça daha büyük işler yapmak için kendinde kuvvet bulacaktır.

*Bir milletin başarısı, mutlaka bütün milli güçlerin bir istikamette oluşmasıyla mümkündür. Bu nedenle bilelim ki, elde ettiğimiz başarı, milletin güç birliği etmesinden, ortak hareket etmesinden ileri gelmiştir. Eğer aynı başarı ve zaferleri gelecekte de tekrarlamak istiyorsak, ayni esasa dayanalım ve aynı şekilde yürüyelim.

Tarihimiz, geçmişimiz; geleceğe ışık tutar. O nedenle tarihimize sahip çıkmalı, onu iyi öğrenmeliyiz ve gelecek nesillerimize iyi öğretmeliyiz. Atamızın ilkelerine, değerlerine ve emanetine sahip çıkmalı, vatan ve milletimiz için çok çalışmalı ve Atamızın güvenine layık olmalıyız.

Kaynak :www.forumformal.com

5 yorum:

Zencefil ve Tarçın dedi ki...

Çok doğru canım, paylaşım için teşekkürler..

modafobik dedi ki...

Her kelimesine katılıyorum tek tek!
Bu aradaa bayramın kutlu olsuuuun, nice sağlıklı bayramlara! (:

Mehtap dedi ki...

Zencefil ve tarçın teşekkür ediyorum.sevgiler.

Mehtap dedi ki...

Aynen Modafobik, sizlerinde bayramını kutlar, nice sağlıklı,hayırlı bayramlar dilerim.sevgiler.

Mehtap dedi ki...

Çok doğru bir konuya değinmişsiniz.Zaman zaman bizde duyduk annelerimizden.Ama hiç de sağlıklı bir tutum değil.Hiç de gönül rahatlığı ile kullanamıyorsunuz.Hatta hevesiniz geçiyor ve kullanamadan elden çıkarmak zorunda kalıyorsunuz.