10 Şubat 2010 Çarşamba

Renk Cümbüşlü Bilekliğim...

Herkese sağlıklı,hayırlı, huzurlu bir hafta diliyorum. Fırsat buldukça uğramaya çalışıyorum buraya ama sadece yazmak için. Herkesi fazla okuyamıyorum.İnşaallah kısmet olduğunda ilk fırsatta okumaya çalışacağım. Birkaç arkadaşıma ara ara uğradığımda da birkaç postlarını geriye dönük okumaya çalışıyorum ve yorum da bırakmaya çalışıyorum. Bazen bu da mümkün olmuyor. Bunu neden yazdığıma gelince, sorumluluk hissetmemden kaynaklanıyor olabilir.Her seferinde böyle bir açıklama yapma gereği duyuyorum her nedense. Daha önceleri de belirttiğim gibi paylaşmayı seviyorum ve bunun için de buradayım bende. Eğer kendimden ve hayata
dairlerimden ne varsa, bunları size de yansıtabiliyorsam, burada paylaştığım şeylerle beni okuyan herkese birşeyler katabiliyorsam ve bundan dolayı da faydalı olabiliyorsam ne mutlu bana.


Yukarıdaki fotoğrafta görülen bilekliği de yine ben yaptım. Bu bilekliği yapalı da aylar oluyor. Ama ben fırsat buldukça yayınlamaya çalışıyorum yaptığım çalışmaları da. Bilekliğime gelince kendilerini, renk cümbüşünü sevenlerin beğenisine sunuyorum. Elimde kalan kırık yarı değerli taşları harmanlayarak, değerlendirmek adına yaptım. Sonucu görünce bende beğendim. Bu tür çalışmaları yaparken ortaya nasıl birşey çıkacağını; çıkacağını bilsem bile beğenip beğenmeyeceğimi bilemiyorum. Yani öncesinden tasarlamıyorum çok zaman. Bu da öyle çalışmalardan biri işte. Bileğimde şıkır şıkır, hoş, beni rahatlatan bir duygu uyandırıyor. Taşlarımın yanı sıra iri bakır zincir, mum ip, bakır ara pul aparatlar, klips vs. kullandım. Bu arada taşlarımın arasında ametist, turkuaz, mercan, akik, cam boncuklar var. En güzel tarafı da elinizde kalan ufak tefek parçaların ziyan olmaması ve bu şekilde değerlendirilerek güzel sonuçlar ortaya çıkması sevindirici oluyor benim için...Yine yazımı noktalarken herkese sevgi dolu, sağlıklı, bol verimli bir hafta diliyorum....


6 yorum:

Yaşamın kıyısında dedi ki...

Sevgili Mehtap,
Öncelikle göndermiş olduğun mim için teşekkür ederim canım. Geç ulaştım ama bu mim'i yazdım ve hemen seni de ilave ediyorum canım.
Yoğun günler geçiriyorsun biliyorum, bende çok aktif olamıyorum artık. Geçmiş yılların keyfi yok artık sanırım.
Sesini duydum geldim, geçmişi de okuyunca adıma gönderdiğim mimi gördüm.
Bilekliğin de çok güzel olmuş, güle güle kullan
Sevgiler...

SMİLENA dedi ki...

mehtapçım bende koptum bu ara.çocukla harcıyorum tüm vaktimi ve enerjimi .
harika bir bileklik olmuş.mehtapçım yine sende pasajda yer açmıyorsun.geçende elimde bir sürü takı var demiştin.bence kesinlikle pasaja el atmalısın canım arkadaşım.
umarım herşey yolundadır.
seni ve o güzel meleklerini çoook öpüyorum..

Mehtap dedi ki...

Sevgili Nur ablacığım teşekkür ediyorum.Artık yazmak için enerjim ve zamanım yok.yazmak için yoğunlaşmak lazım.o kadar çok yazacak konu olmasına rağmen veya paylaşacak. yoğunlaşamadığım için yazma olayım çok gerçekleşemiyor.sevgilerimle.

Mehtap dedi ki...

Sevgili Semracığım biliyorum canım zaten vaktimizin çoğu çocuklarımıza ayrılmış durumda.Pasaj açmıştım ama orayla da ilgilenemiyorum.Pasaja da yoğunlaşmak için sürekli,seri halinde üretmek gerekir.elimdeki onca takıyı da kullanamama rağmen kıyamıyorum da. çünkü yaptığım takılarım çok hoşuma gidiyor. aynılarından yedek yapıp ancak o şekilde satışa çıkarmak isterim.Buna da vakit bulamıyorum canım.İşte emekli olsam neler neler yaparım.belki de bu yüzden emekli olmak istiyorum.
Semracığım herşey çok şükür yolunda.İlgin için çok teşekkür ediyorum canım arkadaşım.bende oğluşlarını ve seni çok öpüyorum.sevgiler.

Berra Bayka dedi ki...

merhaba bilekliğinze bayıldım bende çok severim böyle şıkır şıkır renkli takıları elinize sağlık ..

Mehtap dedi ki...

Sevgili berra çok teşekkür ediyorum canım.sevgilerimle..