26 Aralık 2009 Cumartesi

Nihayetinde Kübra Bebekten de Selamlar...:))

Kübra bebekte arşivimde yerini aldı sonunda. Çok şirin bir bebek oldu. Elbisesini sonradan ördüm ve istendiğinde çıkartılıp değişik kıyafetlerde denenebilir. Dediğim gibi kızlarım bayılıyorlar. Özellikle değişik kıyafetler ördüğüm zaman daha çok hoşlarına gidiyor. Ayrıca hep bebek ördüğümünde farkındayım ama kız çocuğu olunca ilgi ve istek daha çok bu yönde oluyor haliyle. Bu vesile ile bende bayağı hızlandım bebek örme konusunda. Sadece saçlarını yaparken sıkılıyorum ve beni çok oyalıyor. Onun dışında diğer tarafları zevkle örüyorum. Şimdi elimde bir bebek daha var bitmek üzere. O bebek, bu bebekten de, Aslı bebekten de biraz büyük oldu. Minik kızım onun adını da Mettap koydu. Artık yetsin diyorum ama doymuyorlar. Aslında arkadaşlarımın da çocuklarının çoğu kız ve onlara da hediyelik örmek istiyorum ama ne zaman ördüğümü görseler sahipleniyorlar. Bu arada değişik oyuncaklar da örsem iyi olacak ama becerebilir miyim onu da bilmiyorum. Ayıcık olma yolunda bir oyuncağın baş kısmını ördüğümden ve bittiğinde burada yayınlayacağımdan bahsetmiştim ama gövdeyi örmeye bir türlü elim varmadı. Çocukların oyuncak sepetinin içinde o hali ile bekliyor. Galiba ben de bebek örmekten daha çok haz alıyorum gibi...Örgü her zaman beni dinlendiren eğlence olduğu için fırsat buldukça elime alıyorum ve bu şekilde değerlendirebilmek de beni mutlu ediyor. Yakında Mettap bebek de buradaki yerini alacak. Herkese sağlıklı, hayırlı, mutlu, huzurlu bir hafta diliyorum...

8 yorum:

SMİLENA dedi ki...

harika olmuş mehtapçım.kız olunca hep bebek çıkıyor ortaya.benim ördüklerime baksana.süperman,bay inanılmaz..
çok güzel olmuş canım.sen bu işi kaptın.aferin arkadaşıma.
güzel bir hafta diliyorum ..çok öpüyorum sizi...

Muhabbet Çiçeği dedi ki...

Canım yine marifetlerini sunmuşsun bizlere. Hamarat arkadaşım. Ne güzel şeyler yapıyorsun böyle. Çok güzel olmuş. Ellerine sağlık. Çok öptüm.

Hayal Arkadaşlarım dedi ki...

Eline sağlık.Bebek yapmak zor iş. Mehtap'ı merakla bekliyorum.

Mehtap dedi ki...

Semracığım teşekkür ediyorum ama senin yaptığın kahramanları da yapmak istiyorum ama becerebilirmiyim bilmiyorum.Bir örneğinin olması gerekir sanıyorum.Senin gönderdiğin balerin bebek biliyorsun ilham kaynağım ve tabii ki Hello Kitty de.Hello kitty'imde ipin azizliğine uğradığı için pek güzel olmadı.Canım sizede sağlıklı,huzurlu,mutlu bir hafta diliyorum.sevgilerimle.

Mehtap dedi ki...

Muhabbet çiçeğim sağol canım.Uğraşmak hoşuma gidiyor işte.Çocukları sevindirmek de en güzel tarafı tabii ki.teşekkür ediyorum.Bende sizleri öpüyorum.sevgiler.

Mehtap dedi ki...

Dilekçiğim teşekkür ediyorum.Zor mu gerçekten.Banada sizin yaptıklarınız zor gibi geliyor.Çünkü kulak, gövde, farklı uzuvları yerine muntazam bir şekilde yapamam diye düşünüyorum bende.Sizin gibi uzman değilim ama beğenmeniz beni gerçekten gururlandırıyor.çok mutlu oluyorum canım.sevgiler.sana da başarılar diliyorum.sevgilerimle.

cecilia dedi ki...

küçüklükten beri hevesliyim böle bezden örgüden bebeğe ama maharetli değilim o kadar, çok hoş şeyler çıkartıyorsunuz, tebrikler ;)

Mehtap dedi ki...

Sevgili cecilia,
hoşgeldiniz.eğer örgü biliyorsanız biraz sizinde yapacağınıza inanıyorum.deneyin bence.Çok teşekkür ediyorum beğeni ve yorumunuz için.Sağlık ve esenlik dolu seneler diliyorum.sevgiler.