29 Kasım 2009 Pazar

Aslı Bebek Bayramınızı Kutlar...

Öncelikle herkesin gecikmeli de olsa; bayramını en içten duygularla kutluyor, sağlık, esenlik ve huzur dolu bir bayram geçirmenizi diliyorum. bayramın üçüncü gününde yeni amigurumi bebeğimle ses veriyorum. Yine bu bebeği de öreli bayağı oldu ama günlerimiz o kadar yoğun geçiyor ki, yayınlamaya fırsat olmuyor. Bayram öncesi öğretmenler günüydü. Benim arkadaş çevremin çoğu da öğretmen olduğu için kutlamalarımızı yaptık. Öğretmenler günü akşamı dışarı çıkıp eğlendik.Annemlerin gelmiş olması bizim kışın ki aktivitelerimize daha çok vakit ayırmamıza da vesile oluyor.Sağolsun annemler çocuklarla ilgileniyorlar. Siz çıkın eğlenin arkadaşlarınızla veya işlerinizi halledin diye... Bayrama girerken de eşim rahatsızlandı. Gripal enfeksiyon ve boğaz ağrısı, o nedenle evden dışarı çıkamadık.Halbuki birçok arkadaşlarımızla bayram da görüşürüz diye sözleşmiştik. Birkaç arkadaşımız dün geldiler. Bugünde muhtemelen gelenler olur. Eşime de biz bu bayram evden dışarı çıkmayalım. Bu grip halinle kimse seni ağırlamak istemez diye espri de yaptım. Sadece annemlerle yakın oturduğumuz için onlara gitmiş olduk. Şu an eşim istirahat ediyor. Deren de kendi kendine öyle güzel oynuyor ki, benim ördüğüm bebeklerle. İnanın satın aldığımız oyuncakların yüzüne bakmıyorlar. Hatta bu bebişlerle uyuduklarını bile söyleyebilirim. Herbirine isim bile koydular.Şu an aşağıda Aslı bebekle tanışmak üzeresiniz. Adını da Deren'ciğim koydu. Birde Kübra bebeğimiz var. Onunla henüz tanışmadınız. İlk fırsatta onu da yayınlayacağım. Aslında aşağıdaki bebek bir arkadaşımın kızı Sevgili Doğa için örüldü.(Canım Doğa'nın bebeği görüldüğü gibi)

Şimdi de Aslı bebekle tanıştırayım. Artık bayağı bir ilerleme kaydettim görüldüğü üzere. Hatta ayak bile yapabildim. Bacaklarını gövdenin üzerinde ördüm. Ayrı örüp dikmedim ve daha muntazam oldu. Ördükçe gelişme gösterdiğime inanıyorum. İlk bebeğimi hatırlarsanız abuk sabuk bir bebek olmuştu. Sizleri seviyorum ve sizlerden çok şey öğreniyorum.İyi ki tanımışım her birinizi. Bunu laf olsun diye söylemiyorum arkadaşlar. Buna hiç gerek yok. Kanıtı ortada. Birşeyler üretebilmekten ve başarabilmekten büyük bir haz alıyorum ve bunda sizlerinde payı çok büyük inanın. Her birinize ayrı ayrı teşekkür ederken, tekrar bebeğime dönmek istiyorum. Pantolonunu ayrı ördüm. Pantolonsuzda kısa şort giymiş gibi. Hatta etek falan örülebilir. Üzerine ceket de örülebilir. Aslında kızlarım değişik kıyafetlerde öreyim istiyorlar. Sürekli değiştirmek için. Ama çok sık elime örgüde alamıyorum maalesef. Şimdilik ördüklerimle yetiniyorlar.
Aslı bebekle tekrar bayramınızı kutlar sağlık, esenlik ve mutluluklar dileriz. herşey gönlünüzce olsun.Sevgilerimle...

11 yorum:

tasarım mekani dedi ki...

asli bebegin ve tum aile fertlerin :)) bayramlarini kutlariz... pantolonu cok sirin olmus...Sevgiler medinem

Adsız dedi ki...

çok güzel olmuş Mehtapcım..ellerine sağlık..kızlar bayılıyor bu bebeklere hakikaten.ikra da ördüğüm bebeklerle uyuyor :)daha sağlıklı olduğuna inanaıyorum bende..bayramınızı bende kutlarım..Mutlu ve sağlıklı nice bayramlar inşallah canım..

Muhabbet Çiçeği dedi ki...

Canım hayırlı bayramlar olsun. Eşine çok geçmiş olsun. Aslı bebek çok şeker. Bend ekutluyorum onun bayramını:)Sevgiler.

Mehtap dedi ki...

Sevgili muhabbet çiçeğim çok teşekkür ediyorum canım.seninde kutlu olsun.nice bayramlara inşaallah.öpüyorum.

Mehtap dedi ki...

Sevgili Neyran, evet bende sağlıklı olduğunu düşünüyorum ve el emeği olduğunun çocuklarımızda farkında annem ördü diye daha bir değer veriyorlar gerçekten.sizinde bayramınız kutlu olsun canım.nice bayramlara inşaallah.ikra yı ve seni öpüyorum.sevgiler.

Mehtap dedi ki...

Sevgili medinem bende senin ve tüm sevdiklerinin bayramını kutluyorum canım.nice bayramlara.pantolon şirin olmuş değil mi?kızlarımda beğendiler.sevgiler.

Tabiat Ana dedi ki...

amaaaaan pek üstüme alındım :)
canım bayramın kutlu olsun geçen hafta raporlu ve evdeydim iyiki sözleşmemişiz bu nedenle bayramda yatarak geçti öpüyorum seni ve kuzularını sevgiler

SMİLENA dedi ki...

mehtapçım tebrik ediyorum.şahane olmuş.süper süper.benimkiler de ördüğüm oyuncaklarla oynamayı çok seviyor.
nasıl oldu eşin.umarım çabuk toparlar ve size de geçmez.ben çocuklara multivitamin veriyorum .sende takviye bişeyler ver.çok iyi oluyor....
geçmiş baytramınızı kutluyorum v sizi çok öpüyorum.sevgilerimle

Mehtap dedi ki...

Sevgili tabiatana,
üzerine doğru alındın canım.Çok çok geçmiş olsun sana.Önce sağlık.acil şifalar diliyorum arkadaşım.Bugünlerde haberleşir görüşürüz inşaallah.sevgilerimle.

Mehtap dedi ki...

Semra'cığım çok teşekkür ediyorum canım.Çocukları da etkilememesi için elimizden geleni yaptık.Çok şükür şimdi iyi.Canım senden gelen bebek ve hello kitty sayesinde daha da geliştirdim kendimi.Ama çok sık örmeye vakit olmuyor.zaten sizleri de okumaya sık gelemiyorum.ufaklık gündüzleri uyumadığı gibi gece yarılarına kadar da uyumak istemiyor.Bugünlerde onun mücadelesini veriyoruz.Sabah da sıkıntı oluyor tabii.erken kalkılması lazım.vitamin takviyesi iyi fikir.çünkü beslenmede sıkıntı çıkardıkları da oluyor zaman zaman.teşekkür ediyorum arkadaşım.bende sizlerin bayramını kutluyor çok öpüyorum.sevgilerimle.

Loredana dedi ki...

Very nice work!!! I love crafts myself and amigurami.