17 Ağustos 2009 Pazartesi

Yeni Saçlarım...

Yaklaşık iki yıl öncesi saçlarımı uzun iken kısacık kestirmiştim. Nedeni ise doğumdan sonra aşırı dökülmesi idi. Kel kalmaktan korkup ani kararla kuaförün yolunu tutmuştum.Sağdaki resimde,saçlarımın yine birazcık uzamış hali ile görünüyorum. Arşivlerden bunu bulabildim şu an.Sonra da defalarca kesildi saçlarım.Benim saçlarım dalgalı olduğu için uzadıkça kabarıyordu ve bağlanamadığı için de sürekli kestirmek zorunda kalıyordum ama sonra kısa saçlarımdan sıkılmaya başlayınca inat ettim ve kuaföre daha sık gidip fön çektirmeye başladım.Daha sonra eşimin sevgililer günü için aldığı saç düzleştiricimin sayesinde saçlarımı uzatabildim.Sabahları on dakikamı ayırmam yeterli oluyordu. Yoksa hayatta uzatamazdım bu saçlarımı.Resim ise 23 Nisan'a ait.İrem'lerin Helena Paparizou'nun My number one şarkısı eşliğinde sergiledikleri gösterilerinin ardından kalan bir günümüze ait.

VEEE!..Solda da saçlarımın son hali. Tatil dönüşü yine biraz kesildikten sonra doğal hali korunarak röfle yapıldı saçlarıma.Fön çekildiği zaman çok daha hoş görünüyor. Bende kendimi iyi hissetmediğim zamanlarda soluğu kuaförde alanlardanım.Gerçi kuaförde uzun işlemlerde inanılmaz sıkılıyorum.Zamanımı orada harcamak istemiyorum ama sonucu ise bazen beklemeye değiyor. Bu arada ben saçlarımı beğendim. Siz Ne dersiniz?..





6 yorum:

Imge dedi ki...

Güle güle kullan yeni saçlarını.. Çok güzel olmuş! Zaten ben her zaman uzun saçtan yana olduğum için bu konuda pek objektif olamayacağım galiba..:) Sevgiler..

SMİLENA dedi ki...

harika olmuşlar.çok beğendim.güle güle kullan mehtapçım.ben hep kitabımı alıp gidiyorum kuaföre.beklemek beni de çok sıkıyor.çok öpüyorum seni

Yaşamın kıyısında dedi ki...

Çok güzel, iyi günlerde uzatmanı dilerim...

meleklerim ve ben dedi ki...

Çok güzel Mehtapcım,güle güle kullan.

Unknown dedi ki...

Çok hoş olmuş Mehtapcım,güle güle kullan saçlarını:)Bende saçlarını uzatamayanlardanım malesef :(

http.//belguzaranne.blogspot.com dedi ki...

merhaba saçlar guzel olmuş gule gule kulanın