5 Temmuz 2009 Pazar

Tatildeyim....

Uzun zaman oldu biliyorum.O nedenle nasıl giriş yapacağımı bile kestiremedim.Ama herkesi çok özledim.Bundan öceki zamanlarda bloğumda sıkıntı yaşamıştım.sizlerden gelen tavsiye üzerine firefoxu bizde yükledik.Gerçekten işe yaradı gibi.

Önceki postumda da belirttiğim gibi işyerimde yine değişiklik oldu.Gelişimden memnun olmakla birlikte, tek sıkıntımız internette bazı kısıtlamaların olması.Başkanlık merkezimizde birçok siteler yasaklı, sadece iş için kullanabiliyoruz buradan.Maalesef buna bloglarımız da dahil.O nedenle işyerimden girip sizleri okuyamıyorum ve de yeni post giremiyorum.

Şu an ise tatildeyim.Annemlerin yanında Silifke' de yazlıktayız. Şu an bunları yazarken dışarıda gök gürlüyor, hava kapalı. Temmuz ayındayız ve de Silifke'de sanıyorum yağmura tanık olacağız diyordum olduk bile.Deniz çok soğuk ve sürekli esinti var.Bu yıl buralar da fazla ısınmamış. Denizden çıktığımızda inanılmaz üşüyoruz.Bugün denize gitmek için öğlen saatlerini tercih ettiğimizde bile hava kapalıydı.Bir ay kadar buralardayız.Sitemizin ortak modemi olduğu için fırsat buldukça uğramaya çalışacağım.Tatilimiz güzel ve de yorucu geçiyor.Özellikle Deren'in peşinde koşturuyoruz.Ayrıca annemlerin evi de katlı olduğu için sürekli merdivenlere yöneliyor, o bizi biraz geriyor.Burada yeğenim Didem'de var.Çocuklar hallerinden çok memnunlar.Site de yıllardır her yaz birlikte oldukları arkadaş grupları ile takılıyorlar, bisiklete biniyorlar,denizde, havuzda birlikteler.Gelişmelerle ilgili resimler ve yazıyı Ankara'ya döndüğümde daha detaylı anlatacağım ve sizleride ilk fırsatta geçmişe dönük okuyacağım.Hepinizi merak ediyorum ve çok özledim.Gerçekten aile gibi olduk acaba sizin tarafınızda hayat nasıl devam etmede diye merak ediyorum doğrusu.Hepinizi yürekten selamlıyor ve sevgilerimi yolluyorum...

Bu arada internet sıkıntımdan dolayı yardımlarınız ve fikirleriniz için çok teşekkür ediyorum.Hepinize sağlıklı,mutlu,huzurlu,bol eğlenceli bir yaz diliyorum.

5 yorum:

meleklerim ve ben dedi ki...

İyi tatiller canımcım.

Moonish (moonsun) dedi ki...

Doya doya tatilin tadini cikart :))

kubra zeynep kara dedi ki...

iyi tatiller sağlıklı huzurlu bir şekilde bol bol dinlenin gelince anlatın:))

Cocukla Cocuk dedi ki...

iyi tatiller, sıkıntıların düzeldiğine sevindim. Silifkenin soğuk olmasına çok şaşırdım ya, Adana sıcaklığından hayalet şehre dönmüş, o kadar fark olmazdı arada, tamam deniz esintisi var ama . Bu iklim hepten şaşırtıyor bizi

Stil Direktoru dedi ki...

Canım tatilin keyfini çıkar senin canında hiçbir şeyden değerli değil takma kafana hiç birşey ki eğlenebilesin. sevgiler.