2 Şubat 2009 Pazartesi

Kitap Çekilişi

Sevgili Serap arkadaşımız kitap sever blogger arkadaşlar arasında hediye kitap çekilişi düzenlemişler. Kendileri sağolsunlar bu güzel ve bir o kadar da heyecan verici etkinliğe beni de davet etmişlerdi. Ben de bu davetlerini seve seve kabul ettim. Ben yine de yeterli kitap okuduğumu düşünmüyorken, böyle bir etkinliğin içinde bana da yer vermeleri ayrıca mutlu etti. Keşke çok daha fazla kitap okuyabilseydim diye düşünüyorum aslında. Serap arkadaşımız bloğunda hediye kitap çekiliş listesini yayınlamış. Şimdi "en güzel hediye kitaptır" düşüncesine bende katılıyorum ve blogger dostlarımızla bu etkinlikte buluşuyoruz. Bu etkinlik çerçevesinde hediye edilecek kitapları ve de bu arada yaşanacak güzel anları büyük heyecanla takip edeceğim. Çekiliş listesi hazırlanırken bir önceki, bir sonraki kişiye kitap hediye edecek şekilde düşünülmüş. Ben de hemen listeyi kontrol ettim ve bana Tabiat Ana blogdaşım çıktı. Ben de en kısa zaman da sevgili Tabiat Ana nın hediyesini hazırlıyorum:)) Bu arada sevgili Tabiat Ana ile aynı şehirde olmamız büyük bir şans doğrusu...

16 yorum:

SMİLENA dedi ki...

ne güzel bir etkinlik nasıl katılıyorsunuz bende katılmak isterim doğrusu
iyi bir hafta olsun arkadaşım.seni ve tatlı kızlarını öpüyorum..

SERAP dedi ki...

Tabiat Ana ile aynı şehirde olmanız gerçekten çok güzel olmuş.Belkide hediyeniz sadece kitap değil,güzel bir dostluk olur.Sevgiyle kal...

Mehtap dedi ki...

Sevgili Semracığım,
Serap arkadaşımızın bloğunda katılımla ilgili postlar var.Beni de heyecanlandırdı doğrusu.Kitap okumayı seven arkadaşlarımıza ve bana davette bulundular kendileri.sana da iyi hafta diliyorum canım.bende seni ve yakışıklı oğluşlarını çok öpüyorum.

Mehtap dedi ki...

Sevgili Serap,
tekrar teşekkür ediyorum canım beni de bu güzel etkinliğinize davet ettiğin için.Umarım diyorum.henüz tabiat ana ile iletişime geçmedik.Bloğuna yorum bıraktım bakalımSende sevgiyle ve sağlıkla kal canım.çok öpüyorum..

Tabiat Ana dedi ki...

sevgili mehtap :)
aynı şehirde olmamıza bende sevindim :)
mailimi yazmak istedim ancak profıl sayfandan herhangi bir mail adresine ulaşamadım.Eğer sen benım herhangı bır sayfamda yorum kısmına mailini bırakırsan sevinirim:)(yorumlar onaylıdır yayınlamam)
sevgiler görüşmek üzere...

Primarima dedi ki...

Bende katıldım ve çok heyecanlıyım:)

Cocukla Cocuk dedi ki...

Çok güzel bir etkinlik olmuş. bir daha ki sefere biz de katılmak isteriz.

Mehtap dedi ki...

Sevgili Tabiat,
ana bende çok sevindim canım.Bugün büyük bir heyecanla kitabını seçtim.Beğeneceğini umuyorum.Yazılarından anladığım kadarıyla sana hitap eden bir kitap.İçeriği çok güzel inceledim.İnşaallah bir aksilik çıkmazsa karşılıklı görüşüp hediyeni bizzat sana vermek isterim.O güne kadar görüşmek üzere çok öpüyorum.sevgiyle kal canım.

Mehtap dedi ki...

Sevgili Ebrucuğum,
gerçekten heyecan verici değil mi?Seninde bu etkinliğin içinde yer almana sevindim.Şimdi en güzeli de bu etkinlikte yer alan arkadaşların bu konu ile yaşayacakları ve hediye edilen kitaplar hakkında fikir sahibi olmak beni heyecanlandırıyor doğrusu.sevgiler canım.çok öpüyorum.

Mehtap dedi ki...

Sevgili çocukla çocuk,
Bu tür etkinlikler gerçekten anlamlı ve de kitap okumaya daha çok teşvik edici olacağına inanıyorum.Sizinde bu etkinliğin içinde yer almanızı isterim.Sizde okumayı çok seviyorsunuz üstelik.sevgiler.sizi de çok öpüyorum.

Kızıl dedi ki...

A-aa çok güzel bir etkinlik bu canım. Ne kadar değerli bir şeydir kitap, onu paylaşmakta bir o kadar güzel bir şey. Ben de katılacağım bu güzel atkinliğe.

Öpüyorum seni, görüşmek üzere...

Adsız dedi ki...

ben bu etkinliğe önce katıldım sonra vazgeçtim birden. tanımadığım bir insana ev adresimi verecek olmak ürküttü beni.

SERAP dedi ki...

Sevgili Gülcan,
katılmadığına gerçekten üzüldüm çünkü ev adresini vermek zorunda değildin ki?Herhangi bir kargo şubesine gönderilmesinide taleb edebilirdin.Eminimki kimse seni yanlış anlamazdı.Kısmetse bir dahaki sefere senide aramızda görmek isteriz.

Mehtap dedi ki...

Sevgili pandora,
seni de bu güzel etkinlikte görmek sevindirir beni canım.ben de seni öpüyorum.sevgiler.

Mehtap dedi ki...

Sevgili Gülcan,
Haklısın tabii.Ama yine de az çok birbirimizi tanıdığımız dostluklar da oluştu gibime geliyor.ne dersin?sevgiler.

Adsız dedi ki...

serap; bu söylediğin mantıklı geldi. aslında böyle bişey yapabilirdim. ama hiç aklıma gelmemişti. kısmet olursa bi dahakine katılabilirim. ;)
mehtap; blogunu takip ettiğim arkadaşlarımın birçoğu güven oluşturdu bende. ama çekilişte kim çıkacak belli değildi. serap'ın verdiği fikir de çok mantıklı geldi. kitapları çok sevdiğimi az çok farketmişsindir bi dahakine aranızda olurum kesin :)