18 Şubat 2009 Çarşamba

Buluşmamız Gerçekleşti...:)))

Bu aralar ne kitap okumaya, ne de bloğuma veya başka şeye vakit ayıramıyorum. Şu sıralar Murathan MUNGAN'ın "yüksek topuklar"ını okuyorum. Kitabımı da sabah ve akşam işe gelip giderken okuyabildiğim kadarıyla okuyorum. Halbuki ben kitap etkinliği vesilesi ile sevgili Neva'lı Günler ve Tabiat Ana ile görüşmemizden önce kitabımı bitirmek ve Neva'lı Günlerden alacağım hediye kitabıma bir an önce başlamak istiyordum ama olmadı işte.
Bu arada kitap etkinliğimizin amacını dün yerine getirdik ve arkadaşlarımızla buluşmamızı gerçekleştirdik... Ama ne gerçekleştirme!.. Buluşma anımız zaten başlı başına bir komedi oldu. Çok eğlendik doğrusu bu halimizle de. Elimizde telefonla konuşa konuşa birbirimizi bulduk. Ancak inanılmaz keyifliydi. Çok güzel, hoş bir buluşma oldu. İlk kez birbirlerini tanıyan insanların paylaşması gereken güzel anlardan biriydi. Konuşacak o kadar çok konu oldu ki. Tabii ki blog dünyamız konuştuğumuz konulardan biriydi. Bunun yanında çocuklarımızdan, işimizden ailemizden kısacası herşeyden konuştuk. Daha da çok konuşulacak konularımız olduğunu düşünüyorum ve arkadaşlarımla tekrar böyle bir ortamda bulunmayı çok istiyorum bende...Bu arada Sevgili Neva'lı Günler bana Nermin Bezmen'in "Kurt Seyt ve shura" adlı kitabını hediye etti. Benimde okumak istediğim kitaplar arasındaydı. Biran önce okuyup, kitap hakkındaki yorumlarımı sizlerle paylaşmak istiyorum. Bu arada Neva'lı Günlerime çok teşekkür ediyorum tekrar. Ayrıca Tabiat Ana da bize kendi elleriyle birer kitap aralığı yapmış. Çok cici birşey. Severek kullanacağım onu da. Buradan Tabiat Ana'ya da tekrar teşekkür ediyorum.Tekrar görüşmek üzere diyorum.
Sevgi ve Sağlıkla Kalınız!..

16 yorum:

Tabiat Ana dedi ki...

sevgili Mehtap,
bende seninle ve Nevanın annesi ile tanışmış olmaktan çok mutluyum :)
Çok güzel vakit geçirdim hatta nasıl geçti anlamadım bile :)
tekrar yapalım evet :)
sevgiler...

neva'li gunler dedi ki...

Benim için de çok güzel bir buluşma oldu. Tekrar buluşalım, tatlı kızlarını öperim, sevgiler

SMİLENA dedi ki...

harika bir kitap ben bayılmıştım..

Muhabbet Çiçeği dedi ki...

Ne güzel canım. Umarım bizde birgün tanışırız. Arkadaşlığınız daim olsun. Çok öptüm canım.

ELİF dedi ki...

Buluşmanın gerçekleşmesi ve yeni bir arkadasının olmasına inan çok sevındım.Ayni iklimde yaşayıpta aynı düşüncelerde olmanız ne mutlu..

SMİLENA dedi ki...

canım arkadaşım biraz geç oldu biliyorum ama bugün cevaplayabildim mimini.
sevgilerle

SERAP dedi ki...

Valla bu buluşmaya imrendim:)Keyifli okumalar...

https://www.blogger.com/blogger.g?blogID=168642682113532706#publishedcomments dedi ki...

sa.Ne güzel blog arkadaşlığı tanışmak daha güzel..eskiden çok okurdum şimdilerde gözlerim zorlanıyor.yinede okumaya çalışıyorum biraz geç bitiyor sevgiler.A.E.O.

Cocukla Cocuk dedi ki...

sanal dostluğu gerçek dunyaya taşımak ne hoş değil mi...kurt seyit ve shura en favori kitaplarımdandır...bir çırpıda okuyacaksın eminim

Mehtap dedi ki...

Sevgili Tabiat Ana ve Neva'nın annesi bende tekrar sizlerle görüşmeyi diliyorum.Arkadaşlığımızın daim olması dileği ile sizi ve kızlarınızı çok öpüyorum.sevgilerimi sunuyorum.

Mehtap dedi ki...

Sevgili Smilena evet canım bende biran önce başlamak için sabırsızlanıyorum.sevgiler.
----------------------
Sevgili Muhabbet çiçeğim,
bende umuyorum.Kısmet olursa bu yaz o taraflara geldiğimde haberleşip seninle de tanışırız.Bende seni çok öpüyorum.sevgiler.
-----------------------
Sevgili Elif çok teşekkür ediyorum.Gerçekten de güzel bir olay.Ortak yönlerimizin de çok olması daha da bir keyifliydi.sevgiler canım.
-----------------------
Sevgili Serap çok teşekkür ediyorum.Bu güzel paylaşımlara sen vesile oldun.öpüyorum seni de.sevgiler.
--------------------------
Sevgili Ayfer Sultan,yeni arkadaşlar tanımak gerçekten çok güzel.Önemli olan bu arkadaşlıklarımızın daim olması.Kitap okumakda gerçekten çok keyifli.Bende fırsat bulduğum an elimden kitabımı düşürmüyorum.Her an fırsat yaratmaya çalışıyorum.Evde de kitap okuma saatimiz var.Ama minik kızım pek müsaade etmiyor.elimden almaya falan çalışıyor.Bir iki sayfa okuyabilirsem ne ala.sevgiler.
----------------------
Sevgili Çocukla çocuk,
gerçekten çok hoş ve keyif vericiydi.İlk kez böyle birşey yaşadım bende.Aslında tanıyıp da, yüzünü görmediğin bir insanla karşılaşmak..Değişik bir duygu hakikaten...güzel güzel evet.Şimdi sizler kitap için böyle söyleyince daha da bir sabırsızlanıyorum başlamak için.sevgiler.

Flame dedi ki...

Nermin Bezmen'in kitaplarını bende çok merak ediyorum ama bir türlü buluşamadık. Çok güzelmiş seri halinde kitapları. Umarım sende seversin canım.

pelince dedi ki...

Ne güzel bir buluşma olmuş,arkadaşlığınız daim olsun...

Sevgiler.

Moonish (moonsun) dedi ki...

Cok sevindim sizin adiniza sevgili Mehtap :)) Keyifli okumalar diliyorum bu arad kitap ayraci cok sik :))

Primarima dedi ki...

KURT SEYD VE SHURA İKİNCİSİ KURT SEYD VE MURKA bu iki kitabı deliler gibi seviyorum.Aşkla sevgiyle okudum kaldırdım rafıma, takiii bir arkadaşım alıpda bir dahada geri vermeyene kadar.Her kitapcıya girişimde alacağım derim yeniden okuyacağım derim, ama alamam kısmet olmaz elim başka kitaplara kayar.Okuyun, öyle güzelki, ama mutlaka kurt seyd ve murkayıda okuyun ardından.

Mehtap dedi ki...

Sevgili flame arkadaşlarımın yorumlarına bakılırsa güzelmiş.Okumak için bende sabırsızlanıyorum.sevgiler.
-------------------
Pelinciğim teşekkür ederim canım.sevgiler.
----------------
Sevgili moonsun çok teşekkür ediyorum.sevgiler.
--------------------
sevgili ebru,bende okumak için sabırsızlanıyorum.Mutlaka okuyacağım kurt seyid murkayı da.tavsiyen için teşekkür ediyorum.sevgiler.