25 Şubat 2009 Çarşamba

:(((

Genelde bu tür konulara burada girmiyorum ama moralim inanılmaz çok bozuk ve dualarınıza ihtiyacım olduğu için yazma gereği duydum. Kendi büyük kızımla yaşıt olan yeğenim Didem okulda birkaç kez bayılmış. Daha on yaşında ve ilkokul 4.sınıfa gidiyor. Şu an gözyaşları içinde yazıyorum bu postu. Bugün doktora götürecekler. İnşaallah ciddi birşey çıkmaz. Gerçekten dualarınıza ihtiyacım var. Çocuk olunca, bir de bayılma nedenlerinin birçok nedeni olabileceği için korkuyorum açıkçası. Gece gözüme uyku girmedi. Allahım cümlesinin evladı ile birlikte sağlıklı, hayırlı, uzun ömürler versin. Ben anne olan blog arkadaşlarıma bu duamı ederken inanın içten ve samimiyim. Çünkü evlat bambaşka birşey. Rabbim hiç birimize onların acısını göstermesin. Çocuklarımızın üzerinden dualarımızı eksik etmeyelim. İnşaallah Didem için de hayırlı sonuçlar alırız. Allahım sen yardım et. Sağlık ver yarabbim!....

28 yorum:

3prenses dedi ki...

çok geçmişolsun inşallah basit bir kansızlık falandır.

Tabiat Ana dedi ki...

mehtapcım hemen telaşlanmayın umarım önemli bir durum yoktur dualarımız elbette sizinle.Haberlerini bekliyoruz...

neva'li gunler dedi ki...

Mehtapcım,
dualarım sizinle. İnşallah Didem' de önemli bir şey çıkmaz. Konu çocuklarımız olunca herşeyin önüne geçiyor. Allah yardımcınız olsun,inşallah en kısa zamanda güzel haberler alırsınız, dualarım sizinle.

Nazpek dedi ki...

Hemen moralinizi bozmayın lütfen
Uzun ve sağlıklı bir ömür diliyorum Didem'e ve bütün çocuklarımıza

Adsız dedi ki...

üzülme lütfen...inşallah iyidir..

Flame dedi ki...

Mehtapçım çok üzüldüm. İnşallahh önemli bir sorunu yoktur. Daha çokk küçük belki strese bağlı geçici bir durumdur. Geçmiş olsun canım. İyi haberler verirsin inşallah.

https://www.blogger.com/blogger.g?blogID=168642682113532706#publishedcomments dedi ki...

SA.Canım,RABBİM ŞAFİ ismi ile şifa versin.kendini üzmemeye çalış şu an onun ihtiyacı dua YA HAY,YA HAK YA ŞAFİ,bu zikirleri sende anneside okusun.tez zamanda sağlık haberini alırız inşALLAH.A.E.O.

Mehtap dedi ki...

hepinizden Allah razı olsun.bugün gözyaşlarımı tutamıyorum.İnşaallah ciddi birşey yoktur.Yorumlarınızı okurkende kendimi tutamadım.Gerçekten iyiki sizlerde varsınız.Böyle tesellileriniz,dularınız da insana moral veriyor.hepinizi seviyorum.Bu nedenle sizinle paylaşmak istedim.Öncelikle cenab-ı Allah herkese,hepimizin evlatlarına sağlık,sıhhat, hayırlı uzun ömürler versin.

Imge dedi ki...

Mehtap,

Aklınıza hemen en kötü olasılıkları getirmeyin lütfen.. Bayılmasının binlerce nedeni olabilir. Doktordan bir şeyler duyana kadar mümkünse kendi başınıza Internet'ten de araştırma falan yapmayın sakın! Eminim ki çok sağlıklı bir çocuktur ve önemli bir şey çıkmayacaktır. Artık grip virüsünün bile bu tür belirtilerinin gözlendiği bir dönemdeyiz. Çok basit ve geçici bir şey çıkacak, ama için rahat olsun diye ben de buradan dua gönderiyorum minik Didem'e.
Sonucu mutlaka bizlere bildir, olur mu? Sevgiler..

serrose dedi ki...

Dualarim seninle umarim ciddi bisey yoktur

pelince dedi ki...

Mehtap hemen telaşlanmayın..Bir sürü sebebi olabilir..Şimdiki kızlar genelde aç dolaşıyorlar,sebebi buda olabilir... Yada uykusuzluk ve sınav stresi de olabilir...Kötüye yorma hemen...

Güzel neticelerle eve dönerler inşallah...Dualarım Didemle olucak...Allak korusun yavrularımızı...

Bilun ŞEN dedi ki...

Canım çok üzüldüm, inşallah önemli bi'şey değildir. Çok çok geçmiş olsun..

Primarima dedi ki...

Hemen endişe etmeyin üzmeyin kendinizi...bakalım tahlil sonuçlarından belkide birşeycik cıkmaz ,bu tür sorunların dibinde psikolojide yatabiliyor.Çocuklarda artık çok erken yaşlarda zor şartlara koşuluyorlar, sınavlar dersler, baskılar derken.Belki tamamen yorgunlukdur.Güzel haberler bkliyoruz.

Mehtap dedi ki...

arkadaşlar hepinize teşekkür ediyorum.Yorumlarla biraz içime su serptiniz.İnşaallah iyi şeyler düşünelim, iyi olsun.Cenab-ı Allah hepimizin çocuklarına sağlıklı,hayırlı,uzun ömürler versin.Dermansız dert vermesin. İnşaallah hayırlı haberler alırız.

SMİLENA dedi ki...

hemen moralini bozma mehtapçım.dilerim doktordan sevinçli haberle gelirler.dualarım sizinle.çocuklar söz konusu olunca yüreklerimiz cız ediyor.allah hasta olan herkese şifa versin...

Adsız dedi ki...

Allah acil şifalar versin... inşallah bişi olmayacak....

Adsız dedi ki...

Dualarım sizinle, umarim ciddi bir şey değildir. Güzel haberleirnmi bekliyoruz.

Marifetane hobi dedi ki...

merhabalar arkadaşım, yaklaşan mevlid kandili ve kutlu doğum haftası sebebiyle yasin, kuran hatmi ve salavat okumaları başlattık.blogumu ziyaret ederek katılımını bekliyorum.şimdiden hayırlı cumalar diliyerek selamlar sevgiler bırakıyorum.

şirinem dedi ki...

canım benim ya çok üzüldüm inşallah birşey yoktur sıkma canını Allah çocukları korur ve kollar geçmiş olsun dileklerimle iyi haberlerini bekliyorum sevgilerimle

Muhabbet Çiçeği dedi ki...

Canım benim yaa umarım ciddi birşey çıkmaz. Dualarım seninle canım. Çok çok geçmiş olsun. İyi şeyler düşün olurmu.

Cocukla Cocuk dedi ki...

Çok geçmiş olsun Didem'e. İnşallah kötü bir şey değildir , gereksiz telaştır bunlar. Dualarımız Didem le. Haberdar et bizi sonuçlardan

Mehtap dedi ki...

Didem'in tetkikleri bugünde sürüyor.Sonuçları ne zaman alınacak bilemiyorum.İnşaallah Allah'ın izni ile hayırlı,sağlıklı haberlerini alırız.İlginize,dualarınıza,tesellilerinize çok memnun oldum.çok teşekkür ediyorum.gerçekten hepinizi çok seviyorum.sonuçtan haberdar ederim hepinizin de meraklandığını biliyorum.Allahımdan hepimizin çocuklarına sağlıklı,hayırlı,uzun ömürler vermesini diliyorum.sevgiler.

GeCe dedi ki...

çok geçmiş olsun inşallah gecici bir durumdur insan zaman zaman vucudu zayıf düşer falan acil şifalar

Adsız dedi ki...

çok çok geçmiş olsun. evlat gibisi yok tabii. Allah hepimizin yavrularını korusun. Umarım iyi sonuçlar çıkar tetkiklerden. dualarım sizinle... Allah yardımcınız olsun...

Mehtap dedi ki...

Sevgili Gülcan çok teşekkür ediyorum.Allah herkesin evladına sağlıklı,hayırlı,uzun ömürler versin.İnşaallah Rabbimden sağlıklı,hayırlı haberler alırız yeğenim içinde.Evlat,çocuk bambaşka tabii ki.sizde sevgi ve sağlıkla kalınız canım.

Unknown dedi ki...

Mehtapcım çok geçmiş olsun.Bence basit birşeydir endişelenme.Bir gelişme var mı bu arada öğrenebildin mi?

Mehtap dedi ki...

Yarında bazı tetkikler yapılacakmış.Bayılmanın nedeni araştırılıyor.Kan değerleri normal çıkmış.İnşaallah dediğiniz gibi psikolojik falandır.Annesi dersler ve sınavlarda aşırı heyecanlandığını söylüyor.Benim kızım ne kadar rahatsa yeğenim de o kadar stres yapıyor çocuk.Ama dersleri çok iyi maşaallah.Bir iki güne kadar kesin belli olur sanıyorum sonuçlar .Allahım sağlık versin.İnşaallah iyi haberlerini alırız.

Mehtap dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.