12 Kasım 2008 Çarşamba

Şablon,Banner Delisi Oldum!..

Bloğuma Yeni düzenlemeler yapmaktayım...Ancak içime sinecek birşey bulamadım.Ancak bir süre bununla idare etmeyi düşünüyorum.Yeni şeyler denemek hoşuma gidiyor.Ancak bilgisayar insanı esir alıyor yaa.Bunun için uykusuz kalmayı bile göze alıyorum.Kitaplarım yarım kaldı.Bence ben bir süre ara verip şu kitaplarımı bitirmeliyim.Rengarenk cıvıl cıvıl blogları olan arkadaşlarıma imrendiğimden bende yapayım diye bayağı bayağı uğraştım.O site senin, bu site benim gezdim dolaştım...Şablon, banner çalışmaları aradım durdum.Buldum bulmasına ama bu seferde hangisi olsun diye kararsız kaldım durdum işte.Neyse umarım bir daha böyle aşırıya kaçmam.

12 yorum:

Kızıl dedi ki...

Lütfen böyle kalmasın, çok kötüüüü :(

Muhabbet Çiçeği dedi ki...

Canım çok güzel olmuş yaa. Çok beğendim yeni şablonunu.Güle güle kullan.

Mehtap dedi ki...

Pandoram aslında o kadar da değil.Değişiklik olsun istiyorum ama merak etme canım değiştireceğim ilk fırsatta.Çünkü biraz gözü yoruyor sanki.sevgiler canım.
---------------------------
Muhabbet çiçeğim canım teşekkür ediyorum ama gözü yoruyor gibi geldi bana.Okumakta zorlanıyorum.O nedenle ilk fırsatta değiştireceğim.sevgiler canım.

meleklerim ve ben dedi ki...

Canım ben öbür bloğuna arka planlar için yorum bıraktım bir bak istersen.Sevgiler.

Unknown dedi ki...

Bu daha güzel olmuş, arka fon çizgili olunca gözü yoruyordu. Kolay gelsin.

Adsız dedi ki...

ay bu şablonlar ne kadar meşgul edip,yoruyorlar bizi.Karar vermemiz ve de ayarlamamız bayağı bir zaman alıyor.Ama bu da güzel olmuş canım.Yine de insanın içi durmuyor değil mi:))

meleklerim ve ben dedi ki...

Çok hoş olmuş Mehtapcım.

Adsız dedi ki...

Canım güzel ama bak diyeyim sana free backgroundu kullanmayın söylüyorum herkese blogu acayip kasıyor solda da logosu var sürekli o siteye backlink veriyor blogunun değeri çöpe gidiyor.

Muhabbet Çiçeği dedi ki...

Canım yaaa, nerden buluyorsun bu şablonları sen bakayım :)

Cocukla Cocuk dedi ki...

bu banner cok guzel gorunuyor bence

уαѕємin... dedi ki...

İnsan düzenleme yapa yapa bi hal oluyor bu bloğa :) eklediğimiz her şeyde bloğu kasıyor ağırlaştırıyor

hep güzel oslun die çabamız :)

Adsız dedi ki...

selam bende bu sayfaya girince güneş gibi sıcak bir şey hisediyorum aaa ata bindiğim günü hatırıladım ne güzeldi ayy ne güzeldi resmi de var neyse ben şu güneşe döneyim
İREM