6 Ağustos 2008 Çarşamba

MUHABBET ÇİÇEĞİM İYİ Kİ DOĞDUN!..:))

5 Ağustos Muhabbet çiçeğimin doğum günüydü.işlerimin yoğunluğundan bloğumun başına oturamadım.Canım sağlıklı,mutlu,huzurlu,hayırlı, bol kısmetli daha nice seneler diliyorum.Sevdiklerinle birlikte sağlıkla ve mutlulukla inşaallah güzel ömür geçirirsin.

Dilerim yeni yaşında mutlulukların en güzelini yaşarsın. Dilerim yüzün hep güler, neşeni hiç kaybetmezsin.Dilerim şans ve kısmetin bol olsun. Hep sevgi dolu kalman ve mutlu olman dileğiyle... Doğum günün kutlu olsun!

8 yorum:

Muhabbet Çiçeği dedi ki...

Canım benim, çok duygulandım. Çok ama çok teşekkür ederim. İyi ki sizler varsınız. Nasıl mutlu olmam ki ben sizler gibi dostlarım olduğu için. Çok güzel dilekler bunlar. Çok sağol canım benim. Hep beraber nice yaşlara olsun canım.Çok çok öptüm kocaman.

Muhabbet Çiçeği dedi ki...

Canım arkadaşım, seni sobeledim :)) Bir bak bakalım sayfama . Çok öptüm.

PERİLİ KÖŞK dedi ki...

muhabbet çiçeğim ,buradan mehtap aracılığıyla tekrar kutlu olsun doğum günün...

Adsız dedi ki...

Mehtap'm güzel yüreklim,büyük yüreklim,dostlarının mutluluklar yaratan.mutlulukları paylaşan Meleğim,sağol!
Arkadaşım,dostum...

Doğum günü olan arkadaşımıza da nice yıllar dilerim...

Mehtap dedi ki...

muhabbet çiçeğim, canım rica ederim.inşaallah bir daha ki doğum gününü farklı şartlarda kutlamak nasip olur.Herşey gönlünce olsun.
Canım,sobelediğin konu içinde bir kaç güne ihtiyacım var.Son yıllarda güncel kitaplar, biyografi,kişisel gelişim,çocuk gelişimi ve kariyer,üzerine kitaplar okuyorum.Kendimi her alanda yetiştirmek adına.

Periliciğim,sende hoş geldin canım.Seni bloğumda daha az görüyorum.her zaman beklerim arkadaşım.sevgiyle ve sağlıkla kal.

Mehtap dedi ki...

Royalrojanacığım canım benim çok teşekkür ederim.Bu ufak jesttimiz senide mutlu ettiğine çok sevindim.Sende güzel insansın.bende sizleri dost arkadaş biliyorum.İnşaallah bu dostluklar daha da güzel yerlere yol alır.sevgiyle ve sağlıkla kal canım.senide kocaman öpüyorum.

[ fiкяiмiи iиcє güℓü ] dedi ki...

Bir de buradan kutlayalım Muhabbet Çiçeği'min doğum gününü. Böyle güzel jestler, arkadaşlıkları pekiştirir elbette. Çok tatlısınız kızlar.

Öptüm sizi...

Mehtap dedi ki...

Fikrimin ince gülü sende çok tatlısın.O yazılarındaki samimiyet,doğallık,birazda matraklıkla bitiriyorsun bizi.Bende seni kocsmsn öpüyorum.sevgiler.