5 Haziran 2008 Perşembe

KISACIK VEDA...

Cumartesi günü kısmet olursa Şehir dışına çıkacağım.Daha önceki yazımda belirttiğim gibi annemlerin yanına gideceğiz.İznimiz bazı nedenlerden dolayı erken başladı ve biraz da uzun olacak.Allah nasip ederse Temmuzun ortalarında döneceğiz, inşaallah.Aslında bugünlerde doktora da gidip geldim.Sol elimde uyuşma ve güç kaybı vardı. Nöroloji doktorunun muayenesi ve onun sonucunda koymuş olduğu teşhiş sol dirseğimde sinir sıkışması imiş ve ameliyat olmam gerektiğini söyledi.Aslında ben biraz ihmal etmişim arkadaşlar.Ağrı ve sızı olduğunda gitseymişim fizik tedavi ile geçebilirmiş.Bense ne zaman elimde uyuşma ve güç kaybı oldu, bunun üzerine de geçer diyerek salladım,on günden sonra gittim ve bayağı ilerletmişim.Elimi kullanamamaya başladıktan sonra gideyim dedim ama hiç ihmale gelmezmiş meğerse.Aman haa! siz siz olun benim gibi ihmal etmeyin.En ufak ağrının mutlaka bir nedeni vardır. En azından doktora gidersek erken teşhisle daha basit tedavi yöntemleriyle iyileşme sağlanmış olur.Neyse işte böyle...İznimde daha dikkatli kullanacağım elimi,doktorun tavsiyelerine uyarak, geldiğimde de önce fizik tedavi,sonrasında geçmezse başka bir doktora daha gösterip olması gereken neyse onu değerlendireceğim,hayırlısı...Bir süre yazı yazamayabilirim, artık önceki yazılarımı okursunuz.Gideceğim yerden geldiğimde havadisler, gezi anıları,tatil anıları ve tabii resimleri de olacaktır.Tatil dönüşü görüşmek üzere...Hepinize sağlıklı,mutlu ve huzurlu bir tatil diliyorum.Herşey gönlünüzce olsun...

7 yorum:

Muhabbet Çiçeği dedi ki...

Canım , iyi tatiller sana. Ve çok çok geçmiş olsun . Dikkat et kendine ve ihmal etme. Bol resim istiyoruz gittiğin yerlerden ona göre. Sevgiyle kal canım. Bizim yerimizede gez.

Gökkuşağının Rengi dedi ki...

Canım geçmiş olsun.İhmal etmeye gelmez bak böyle bu ağrılar birde uyuşma ve güç kaybı var diyosun.Tedaviyide düzgün uygula,doktorun sözünden çıkma.Ama mutlaka birkaç doktora görün. Kendine bak,öncelikle kendimizi ihmal etmemeliyiz şu hayatta.Geçmiş olsun.Bu arada iyi tatiller.Darısı da bana olsun:))
Öptüm sevgilerle:)

emin kartal dedi ki...

Öncelikle,geçmiş diyorum.Kendinize,iyi bakın.Ziyaretiniz ve değerli yorumlarınıza teşekkür ederim.Galiba ufukta,seyahat var.Hayırlı yolculuklar olsun,bol malzemeyle dönersiniz artık.Bizde,keyifle okuruz yazılarınızı.Sevgiye kalın.

Mehtap dedi ki...

Muhabbet çiçeğim canım benim, teşekkür ederim.Güzel dileklerin için.Sizlerde kendinize iyi bakın.Döndüğümdede bayağı bir malzeme ile huzurunuzda olmak istiyorum.Bunun için elimden geleni yapacağım.Herşey gönlünce olsun.Sevgiler.Öpüyorum.

Mehtap dedi ki...

Gökkuşağının rengi, canım seninde güzel temennilerin için teşekkür ederim.Sizlerde kendinize iyi bakın lütfen.Herşey gönlünüzce olsun.Sizlerede sağlıklı,mutlu,huzurlu bir tatil diliyorum.Sevgiler.Öpüyorum.

Mehtap dedi ki...

Emin bey,teşekkür ederim sizinde iyi temennileriniz için.Döndüğümde tatil anılarıma ait malzemeler olacaktır,tabii ki.Bunun için elimden geleni yapacağım.Sevgiler.

[ fiкяiмiи iиcє güℓü ] dedi ki...

Geçmiş olsun ve iyi tatiller. Sağlık ihmale gelmez. Lakin ben ederim, bana bakmayınız.:)