13 Ekim 2010 Çarşamba

Dostlarımıza Teşekkür...

Tarih 08.10.2010
Yer : Ankara

Nasıl anlatsam, nereden başlasam....
Biraz gecikmiş yazı. 8 Ekim gecesi bizim için çok hoş, çok anlamlı bir geceydi.
Arkadaşımız Ayfer Hanım birkaç hafta önce; bir hafta sonu dışarıda birlikte olmaya davet etmişti bizi, daha başka dostlarımızında eşliği ile.
Bizim de oldukça yoğun geçen son dönemlerimizden sonra o gün kızımın doğum gününde bir araya geldik.
Çok anlamlı, çok keyifli geçen gecemize, kızım için çok da hoş bir doğum günü süprizi eşlik etti.
Selda Hanım ve Ayfer'ciğimin birlikte organize ettiği kızım için orkestrayı ayarlama, kızımın doğum günü pastasını hazırlatma işleri ile bizzat da kendileri ilgilendiler.
O gün canım kızımız İrem'imiz içinde çok büyük bir süpriz oldu.
Birgün öncesinden doğum gününü hatırlatmaya başlamıştı.
İrem'e yapılacak olan bu süprizden bende haberdardım. Ancak İrem'e bunu yansıtıp da süprizlerini bozmak da istemedim. Kendisi okullar kapandığında anneannesinin yanına yazlığa gitmek için bayağı bir sıkıştırmıştı bizi. "İki hafta daha bekle. İki hafta sonra izin alıp, hep birlikte gideriz" demiştik ama dinletemeyince bir hafta sonu bırakıp gelmiştik. Bizde daha sonra izinlerimizi aldıktan sonra gitmiştik. Kendisi hergün "ne olur beni götürün.Doğum günü hediyem olsun.Doğum günümde sizden birşey istemiyeceğim" diye epey dil dökmüştü....
Bende; birgün öncesinden hatırlatmaya başlayınca "anne benim doğum günüm yarın veya bugün" dediğinde, "biliyorum ama sen doğum günü hakkını yazın kullanmıştın.Ayrıca doğum günün için başka bir planımız var biliyorsun.Ayfer ablana ayıp olur, onun davetlisiyiz" demiştim.Canım kızım da sessizce durumu kabullenmişti. Ama cuma gecesi yemekten sonra orkestranın "iyi ki doğdun İrem" müziği eşliğinde, pastası da gelince kızımın yüzündeki o şaşkınlığı, o mutluluğu tarif etmeme imkan yok. Hiçbirşeye değişemem o güzel, duygusal, mutlu anımızı. Bu güzelliği bize yaşattığı için sevgili Selda Hanım'cığıma ve Ayfer Hanım'cığıma buradan da bir kez daha çok çok teşekkür ediyorum.Hepimiz için unutamıyacağımız bir gece oldu. Emeğinize, o güzel yüreğinize sağlık...

Mutlu,sağlıklı, uzun ömürler diliyorum bebeğim..
 Gecemiz sona erip, eve dönmek üzere arabamıza bindiğimizde kızım "anne hayatımın en güzel doğum günüydü" dedi.Önceki senelerde okul arkadaşları ile ev ortamında kutlanmış sıradan doğum günlerinden farklıydı.
Ayrıca arkadaşlarımız kızlarımızın da öğretmenleri. İrem öğretmenleri ile birlikte bu özel anını yaşamaktan da çok büyük  mutluluk ve heyecan yaşadı.

Dostluklar çok özel, çok anlamlı...İnsan iyi gününde de, kötü gününde de dostları ile birlikte olmak, en özel anlarını onlarla da paylaşmak istiyor. Onlarla geçirilen o anların mutluluğu, keyfi herşeye değer. O gecemizde o kadar güzel geçti ki, her daim andığımızda yüzümüzde gülücüklere vesile olacak, hafızamızda güzel bir anı olarak kalacak bu değerli gece için size çok ama çok teşekkür ediyoruz.
Herşey gönlünüzce olsun!...Sevgilerimle!... Çok çok öpüyorum!...

6 yorum:

meleklerim ve ben dedi ki...

Çok güzel ve anlamlı bir kutlama olmuş Mehtapcım.İremciğimin doğumgününü bende kutlarım ve bal yanaklarından mucuk mucuk öperim.Nice seneleri hep sevdiklerinizle birlikte geçirirsiniz inşallah.
Kendine iyi bak çoook öptüm.

Mehtap dedi ki...

Dilekçiğim çok teşekkür ediyorum.Bu güzel temennilerin aynısını bende sizin için diliyor seni ve kızlarını çok öpüyorum.sevgilerimle.

mine dedi ki...

ne güzel bir masa
hep böyle gülen yüzlerle dolu mutlu masalara diyelim o zaman :)

Mehtap dedi ki...

Mineciğim çok teşekkür ediyorum.herkes için aynı temenniler diliyorum.sevgiler.

Cocukla Cocuk dedi ki...

harika bir doğum günü olmuş, surpriz olması da ayrı bir guzellik katmış, doğum gunu kutlu olsun iremin nice nice mutlu sağlıklı yaşlar dileriz..

Mehtap dedi ki...

Çok teşekkür ediyorum sevgili çocukla çocuk.:)