4 Aralık 2009 Cuma

Bana Dairler...


Alakasız bir resim olacak ama renk olsun diye kızımın paintte çizdiği resimlerin birini
paylaşmak istedim.
Ne yazsam diye düşünüyorum. Ama birçok konuda içimde duygu ve düşüncelerimle taşıyor olsam da bunu maalesef burada paylaşamıyorum. Bloğuma sınırlı konularda yazı giriyorum. Çok özelimi paylaşmak da istemiyorum. Çok derin konularda yorumlar yapamıyorum. Daha dikkatli ve özenli olmaya gayret ediyorum.Gizemli olmuş olsaydım belki daha rahat yazabilirdim ama, beni, tanıdığım çevremden de birçok kimselerin okuduğunu biliyorum ve lütfen alınmayın ama samimi olduğum dostlarım! siz zaten bunların nedenlerini biliyorsunuz. Hatta bunları sizlerle sözel olarak da konuşuyoruz. Hatta unutuyordum, maillerimden birçok blog arkadaşlarım bazı konularda soruları da oluyor ve onlara da döndüğümde uygun bir şekilde bunu ifade etmeye çalışıyorum. Bu arada birkaç mailim var ve kotalarımda o kadar çok mail birikmiş ki, çoğunu inceleyemeden veya hiç bakmadan silmek zorunda kalıyorum. Sadece ilgimi çeken konularda gelen mailleri okuyorum. Bir de son zamanlarda bloğumda kendi sitelerini tanıtmamı isteyen ve takip listesine almamı isteyen blogcu arkadaşlarımızda çıkıyor. Sizlere de böyle mailler geliyordur diye tahmin ediyorum. Bir tanesini özellikle inceledim. Kadınlara yönelik bir siteydi. Adını şu an anımsayamadım ama tavsiye edebileceğim bir site. O sitenin tanıtımını bloğumdan yapmayı düşünüyorum ve tabii ki takip listesine de alacağım ilk fırsatta..Unutmuştum,Yazarken aklıma geldi. Site sahibi kusura bakmasın. Kendisine dönemedim bu konuda.

Bu arada, bir zamanlar bloğumu kapatıp, başka bir blog açma konusunda da bayağı bir düşünmüştüm. Sonrasında ise; Ben zaten bloğumu sıklıkla güncellemeye vakit bulamıyorum o nedenle gerek yok dedim. Ayrıca bloğumu çok da seviyordum. Burada çok emeğimin olduğunu düşünerekten emeğimi hiçe sayamadım. Bu nedenle tekrar bloğuma geri dönüş yaptım. Her ne kadar güncelleyemesem de istediğim an girip yazabileceğim, bana ait bir alan burası da. ("Bana aitsin bana aitsin.sen benimsin blog" diyesim geldi.) Daha öncede belirttiğim gibi paylaşacağım o kadar çok şey var ki, hayata dair yaptığım ne varsa ama onlarla ilgili resimleri yüklemek özellikle bana çok zor geliyor, çok zamanımı alıyor o nedenle de gecikmeler de oluyor haliyle. Son zamanlarda masaüstünden yüklediğim resimlerde kayboluyor, picassayı da beceremedim bir türlü. Sevgili Eylül Bahçesi bana maille anlatmış ama pek uygulayamadım. Okurken karışık geldi. Uygulamaya çalışırken yapabilir miyim onu da bilemiyorum doğrusu. Bugün bunları yazasım gelmiş. Herkese iyi, güzel, sağlıklı, keyifli bir hafta sonu diliyorum...

9 yorum:

Adsız dedi ki...

uygularken yaparsın tatlım...bu arada maillerine hiç bakmıyosun galiba geri dönmedin bari burdan yazayım..kargonu yollamıştım ulaştımı yoksa izin gününe falan mı denk geldi bir haber yolla şekercim

Yaşamın kıyısında dedi ki...

Sevgili Mehtap,
Canın istediğinde yazacak bir yerin var, önemli olan bu. Güncelleme konusunda isteğe bağlı çalışır bu bloglar. Bende zaman oluyor okumakla geçiriyorum zaman oluyor yazmakla.
Bende resim yüklemekte zorlanıyorum, sonra da aman boşver diyorum. Canımın istediğin yazıyorum, kimsenin okumadığını düşünerek bu daha kolay oluyor.
Kendime ait çok özelim ise kendime bile itiraf edemediklerim olduğundan sorun yaratmıyor.
Sevgiler...

Adsız dedi ki...

tatlım picassayı uygularken yaparsın okuyunca karışık gibi görünüyor ama değil tek tek dediklerimi uygula takılırsan yaz tekrar ok

Muhabbet Çiçeği dedi ki...

Canım, merhaba. Sende benim gibi fazla güncellemiyorsun artık blogunu. bende fırsat bulamıyorum bazende dediğin gibi yazacak birşey bulamıyorum.
Sakın blogunu kapatma ok mi:)
Öptüm.

Mehtap dedi ki...

Sevgili Nur Abla çok doğru söylüyorsunuz.Düşüncelerinize katılıyorum.Çok teşekkür ediyorum ve sevgilerimi yolluyorum.

Mehtap dedi ki...

Sevgili Eylül bahçesi gündüz yapabilsek daha rahat olur ama işyerinden bloglara giremediğim için uygulama yapamıyorum haliyle.bakalım ne zaman kısmet olur.Picassadan yükleme ile ilgili göndermiş olduğun maili saklıyorum zaten.mutlaka birgün deneyeceğim Allah'ın izni ile.sevgilerimle.

Mehtap dedi ki...

Muhabbet çiçeğim çok teşekkür ediyorum canım.Benim ilk bloğumu açtığımda bana ilk destek veren blog dostumsun sen.Peki elimden geleni yaparım.Evet farkındayım canım sende güncelleme konusunda bayağı arayı açmışsın.bazen uğruyorum sayfana önceki postun oluyor ama çok sık da uğrayamıyorum maalsef.sevgilerimle canım.çok öpüyorum.

SMİLENA dedi ki...

CANIM BANA DA O BAYANDAN GELMİŞTİ MAİL AMA BEN UNUTTUM EKLEMEYİ.BENDE YOĞUNUM BU ARA.YAZIP KAÇIYORUM.EFENİN OKULU BENİ ÇOK OYALIYOR.GETİR GÖTÜR TABİİ İLGİ DE İSTİYOR.
ARTI OLDUĞU KADAR ARKADAŞIM.SIKMA CANINI.
KIZIN YİNE HARİKA BİŞEY ÇİZMİZ.ELLERİNE SAĞLIK.ÖPÜYORUM SİZİ

Cocukla Cocuk dedi ki...

istediğin zaman yaz Sevgili Mehtap, iyi ki kapatmadın.
Picasayı da çözersin dert etme