19 Ekim 2009 Pazartesi

Pratik Bir Bilgi...

Herkese sevgi ve sağlık diliyorum. Uzun zamandır bloğa uğrayamıyordum.Aslında yazacak, paylaşacak çok konularım olmasına rağmen hiç vakit bulamıyorum artık.Gece geç saatlere kadar da oturamıyorum.Bünyem kaldırmıyor.Kendimi çok halsiz ve yorgun hissediyorum o zaman.Şu an kısacık da olsa yapmış olduğum pratik uygulamadan sizi de haberdar etmek istedim. Bunu ben daha önce hiç bir yerde görmedim veya duymadım.Belki de sizlerde biliyorsunuzdur ya da uygulamak aklınıza gelmiştir.Şayet denemeyeniniz olduysa fikir olsun diye paylaşmak istedim.Resimde gördüğünüz küpelerimi ben severek takıyorum.Birçok kıyafetimle de kombine oluyorlar. Ancak küpemin birinden üç taşı düşmüştü.


Bende siyah oje alıp, taşların düşüp boşalan yerlerine ojeyi bolca damlatıp kuruttum ve o şekilde tekrar kullanmaya başladım. Daha önce başka takılarımda da bu uygulamayı yapmıştım ve kesinlikle eksilen taşların yeri hiç farkedilmiyor.Denemediyseniz denemenizi tavsiye ederim.
Herşey gönlünüzce olsun.Sevgiler.

9 yorum:

SERAP dedi ki...

cidden iyi fikirmiş,hayatta aklıma gelmezdi:)

Muhabbet Çiçeği dedi ki...

Canım evet güzel fikir. Taşların yerini böyle ojelerin tutması. Sağol canım.Öptüm.

mutfakcini dedi ki...

ben denemedim.iyi fikir.teşekkürler canım:)

Çınar dedi ki...

Bu yöntemi yüzüğümün taşını yapıştırmakta da kullanabilir miyim dersiniz..?

Sevgiler

Mehtap dedi ki...

Serapçığım,Muhabbet çiçeğim, ebrulim,çınarım hepinize sevgiler.Denediğinizde sonuçtan memnun kalacaksınız.Sevgili çınar tabii ki yüzüğünün taşlarında da deneyebilirsin.sevgi ve sağlık diliyorum hepinize.

cocuklarimicin dedi ki...

Merhabalar.Fikriniz çok güzel.Ben resimler hakkında yazmak istemiştim.Resimlerinize blogunuza yüklerken direk bilgisayarınızdanmı yüklüyorsunuz.Yoksa flickr gibi adreslerdenmi?Ben resimerimi yüklediğim (upload) adreslerden sildiğimde blogumda da slinmişti resimlerçBundan olabilir diye düşündüm.Ama bu konuda bilgisi olan arkadaşlar daha iyi bilirler.Tambirblog adlı blogcu kardeşimiz mesela.İyi geceler

Mehtap dedi ki...

Sevgili çocuklarımiçin değerli yorumun için teşekkür ediyorum canım.Hoşgeldin.Ben resimlerimi bilgisayarıma yükleyip oradan bloğuma aktarıyordum şimdiye kadar.Ya birde kullandıktan sonra bilgisayarımda yer kaplamasın diye silmiştim hep.Orjinallerini de harddiske kopyalıyoruz ama onları tekrar yüklemeye zamanım yok maalesef.Bana da Picassa veya flickden yüklemem söylendi.Bir dahakine öyle deneyeyim olmazsa.sevgilerimi yolluyorum.

SMİLENA dedi ki...

canım mehtapçım özlemişim seni.bende geceleri çok yoruluyorum.malüm 1. sınıf 2-3 saat ödev yapıyoruz beraber....
ne iyi akıl etmişsin oje işini valla ben ilk defa duydum .aklımda olacak.
umarım kızlar da iyidir.sizi çok öpüyorum...

TATESAL dedi ki...

Çok güzel bir fikir gerçekten,teşekkürler...
Siyah ojeyi sevmem ama bu işler için alacağım bir tane...