25 Haziran 2009 Perşembe

Sorunum Var...:((

Değerli blog arkadaşlarım, hayatın içinden başlıklı bloğumda yazdığım üzere Kurumumuzun Başkanlık Merkezine tekrar görevlendirildiğimi yazmıştım.Herşey çok güzel.Hayatımızda bizim istediğimiz kolaylıkları cenab-ı Allah sağladı.Ancak burada bilgisayarlarımızda birçok siteye girişim engelli.Buna bizim bloglarımızda dahil.Ne kendi bloğuma girebiliyorum, ne de sizleri okuyabiliyorum.Fakat blogları okuyamadığım için de işlerimden arta kalan zamanlarda bol bol kitap okuyorum. Bundan dolayı okuduğum kitaplar hakkında da yazamıyorum henüz.

Sorunuma gelince, bundan yaklaşık bir veya bir buçuk ay öncesine kadar elimizde sadece laptopumuz vardı. Fakat onun ekran kartı yandığında, ekran kartı fiyatları neredeyse kendi fiyatına yakın olunca eşim eve yeni bilgisayar aldı.Çünkü kendisinin de işi gereği çok gerekli idi bize.Şimdi bu bilgisayar tabii ki laptopumuzdan daha hızlı ve verimli. Ancak uzun zamandır ne zaman kendi bloğumu veya sizlerin bloğunu açsam bir pencere çıkıyor ve işleminiz iptal edildi,internet bağlantısı yok diyor.Pencereyi tamam dan da kapatsam,çarpıdan da kapatsam internet iptal oluyor ve ben ne okuyabiliyorum ne de yorum yazabiliyorum bu durumdan dolayı.Bu durum sadece bloglarda oluyor.Diğer sitelerde olmuyor.Bunu çözemedim.Neden oluyordur acaba.Bu arada yeni kayıt girebiliyorum.Düzenleme yapabiliyorum ama sadece kendimin ve sizlerin sayfalarını görüntülediğimde oluyor bu durum.Eşimde anlamadı durumu.Virüs bulaşmış olabilir dedi.Yardımcı olabilirseniz çok memnun olacağım.yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar.Sevgilerimle.

Buradan tüm blog arkadaşlarımın ve tüm müslüman kardeşlerimizin kandilinide kutluyorum.Kandiliniz mübarek,Dualarınız kabul olsun.AMİN!..

7 yorum:

Unknown dedi ki...

firefox dan girmeyi denesen...

icimdeki yolculuk dedi ki...

bir çok blog bu şikayetten muzdarip bnde dahil virüs girdi diye format attık ama sorun devam etti..sanırım sorunun neden kaynaklandıgını kimse bilmiyor.ama firefox ya da google chromede sorunsuz açıyor..

Gülen Tezer dedi ki...

Merhaba canım; yeniden hoş geldin..Hatırlıyor musun sana bloğun açılmıyor demiştim?Bu sorun benim listemdeki bütün bloglarda söz konusu :( Hiç birini sorunsuz açamıyorum :( Şimdilik kendimce bir çözüm buldumki şu an bu yorumu bu geçici çözümle yazabiliyorum.O ileti gelince çarpıdan kapat.Internet explorer görüntülenemiyor sayfası açılınca da geri butonunu tıkla.Yine aynısı olursa yine aynı adımları yap.
Ben sinir bozucu da olsa böyle idare ediyorum :( Benim bilgim ancak bu kadar :(

Muhabbet Çiçeği dedi ki...

Canım bazen bende blogları okurken o uyarı çıkıyor. Virüsten olduğunu düşünmüyorum. Firefoxla girmeyi dene. O zaman sorun olmuyor.

SMİLENA dedi ki...

canım bende bir ara böyle bişey yaşadım ve kendiliğinden geçti mehtapçım.
ama sanırım yan taraftaki slaytlar ve sayaçlar buna sebep.herkeste var onlardan.ben çoğunu kaldırdım.bende sorun var mı bilmiyorum ama bazı bloglar bilgisayarımı kitliyor.sürekli aynı sayfadan defalarca açıyor.hatta bilgisayarı butıonda kapatmak zorunda kalıyorum..
formatlanacak benimki yakında bakalım o zaman ne olacak.
seni ve kızları çok öpüyorum...

Cocukla Cocuk dedi ki...

Hay Allah Mehtap'cım, hiç anlamadık sorunu. Ben sürekli firefox kullanıyorum ondan mı acaba?

Cocukla Cocuk dedi ki...

sistemle ilgilenen çok arkadaş var onlara sorsana bir de